ОльгаАдлер
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1235
- Реакції
- 547
- Бали
- 3855
ОльгаАдлер не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую)
Вибачте, а якщо в мене й позивач, й представник позивача, то можна відсилати лише представнику?
я відправляю завжди позивачу.Вибачте, а якщо в мене й позивач, й представник позивача, то можна відсилати лише представнику?
Ну впринципі так, тоді можна лише позивачу, правильно?я відправляю завжди позивачу.
а там нехай самі розбираються, хто буде справою займатись
такНу впринципі так, тоді можна лише позивачу, правильно?
Дякую)
Ще раз вибачте, я так розумію, головне подати це клопотання до дати суду (по срокам)?
взагалі, клопотання подається у строки визначенні для подання відзиву.Ще раз вибачте, я так розумію, головне подати це клопотання до дати суду (по срокам)?
Просто в мене справа назначена на 17 число, то якщо я його до кінця тижня його занесу, то як я зрозуміла, його приймуть?взагалі, клопотання подається у строки визначенні для подання відзиву.
але, враховуючи те, як наші суди дотримуються процесуального законодавства, вони його приймуть і трохи пізніше
як, я можу вам надати 100% відповідь, приймуть до уваги чи ні?)))Просто в мене справа назначена на 17 число, то якщо я його до кінця тижня його занесу, то як я зрозуміла, його приймуть?
про строки, я зазначив))))Tarass, й то правда, ну як я зрозуміла, по срокам +~ нормально, встигаю?![]()
Дякую велике)про строки, я зазначив))))
але, думаю, що приймуть до уваги
Доброго дня.Tarass, Доброго дня, маю таку проблему є винавче провадження по банківському кредиту. Банк поблокував всі рахунки, я офіційно не працю та маю інвалідність і виплати по інвалідності це єдиний мій дохід. Як можна оскаржити це провадження? І чи зможите Ви допомогти та скільки це буде коштувавти?
Доброго дня.
провадження, скоріше за все, оскаржити не можливо.
треба розбиратись із підставами відкриття такого провадження.
якщо це виконавчий напис, подавати позовну заяву про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконання.
Якщо виконавче провадження відкрито на підставі виконавчого листа виданого судом, треба розбиратись із рішенням суду.
отримували ви його чи ні? якщо отримали то коли та в який спосіб? пройшов чи ні строк на подання заяви про перегляд заочного рішення/апеляційної скарги.
загалом, є багато додаткових питань, без відповіді на які, не можливо надати вам компетентну відповідь.
якщо ви не отримували рішення суду укрпоштою або в електронному суді, треба подавати заяву про перегляд заочного рішенняВ Дії отримав сповіщення і все
Ні тільки у дії сповіщення про відкриття провадження. Чи зможите Ви мені допомогти з подачею заяви і скільки це буде коштувати?якщо ви не отримували рішення суду укрпоштою або в електронному суді, треба подавати заяву про перегляд заочного рішення
напишіть у Viber\Telegram - 0970448903, будемо розбиратисьНі тільки у дії сповіщення про відкриття провадження. Чи зможите Ви мені допомогти з подачею заяви і скільки це буде коштувати?