⚖️ Безкоштовна консультація адвоката. Відповіді на ваші питання

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 140K
Ще раз вибачте, я так розумію, головне подати це клопотання до дати суду (по срокам)?
взагалі, клопотання подається у строки визначенні для подання відзиву.
але, враховуючи те, як наші суди дотримуються процесуального законодавства, вони його приймуть і трохи пізніше

взагалі, клопотання подається у строки визначенні для подання відзиву.
але, враховуючи те, як наші суди дотримуються процесуального законодавства, вони його приймуть і трохи пізніше
Просто в мене справа назначена на 17 число, то якщо я його до кінця тижня його занесу, то як я зрозуміла, його приймуть?

Просто в мене справа назначена на 17 число, то якщо я його до кінця тижня його занесу, то як я зрозуміла, його приймуть?
як, я можу вам надати 100% відповідь, приймуть до уваги чи ні?)))
не мені ж його розглядати

Tarass, Доброго дня, маю таку проблему є винавче провадження по банківському кредиту. Банк поблокував всі рахунки, я офіційно не працю та маю інвалідність і виплати по інвалідності це єдиний мій дохід. Як можна оскаржити це провадження? І чи зможите Ви допомогти та скільки це буде коштувавти?

Tarass, Доброго дня, маю таку проблему є винавче провадження по банківському кредиту. Банк поблокував всі рахунки, я офіційно не працю та маю інвалідність і виплати по інвалідності це єдиний мій дохід. Як можна оскаржити це провадження? І чи зможите Ви допомогти та скільки це буде коштувавти?
Доброго дня.
провадження, скоріше за все, оскаржити не можливо.
треба розбиратись із підставами відкриття такого провадження.

якщо це виконавчий напис, подавати позовну заяву про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконання.

Якщо виконавче провадження відкрито на підставі виконавчого листа виданого судом, треба розбиратись із рішенням суду.
отримували ви його чи ні? якщо отримали то коли та в який спосіб? пройшов чи ні строк на подання заяви про перегляд заочного рішення/апеляційної скарги.

загалом, є багато додаткових питань, без відповіді на які, не можливо надати вам компетентну відповідь.

Доброго дня.
провадження, скоріше за все, оскаржити не можливо.
треба розбиратись із підставами відкриття такого провадження.

якщо це виконавчий напис, подавати позовну заяву про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконання.

Якщо виконавче провадження відкрито на підставі виконавчого листа виданого судом, треба розбиратись із рішенням суду.
отримували ви його чи ні? якщо отримали то коли та в який спосіб? пройшов чи ні строк на подання заяви про перегляд заочного рішення/апеляційної скарги.

загалом, є багато додаткових питань, без відповіді на які, не можливо надати вам компетентну відповідь.

В Дії отримав сповіщення і все

Вкладення

якщо ви не отримували рішення суду укрпоштою або в електронному суді, треба подавати заяву про перегляд заочного рішення
Ні тільки у дії сповіщення про відкриття провадження. Чи зможите Ви мені допомогти з подачею заяви і скільки це буде коштувати?

Ні тільки у дії сповіщення про відкриття провадження. Чи зможите Ви мені допомогти з подачею заяви і скільки це буде коштувати?
напишіть у Viber\Telegram - 0970448903, будемо розбиратись

Подскажите пожалуйста, у человека открыто ВП на 50 тысяч. Не платит.
Он сможет вступить в наследство? Часть квартиры. Спасибо.

Назад
Угорі