⚖️ Безкоштовна консультація адвоката. Відповіді на ваші питання

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 140K
Счёт остаётся пока его не закроют и он никак не зависит от пластика. Сколько бы карточек не меняли - они будут привязаны к этому счёту. Что касается Моно - это даже не банк, а продукт на платформе Юниверсал банка. Если же вдруг счёт заблокирован, то обычно предоставляются реквизиты, куда платить. А лучше всего позвонить в их колл-центр и задать вопрос, на какой почтовый адрес им можно отправить письмо по данному вопросу и уже в письме задать сам вопрос, куда внести сумму указанную в решении суда.
Та моно м*даки... Решение суда когда оно не в их сторону не признают. Реквизиты для оплаты не дают. Есть письмо от них типа откуда брали туда и ложите с айбаном моего счета к которому пластик привязан. Но я чёт побоялся платить основной платеж. Решил сначала один судебный сбор кинуть на оплату, там немного. И платёж пока не прошёл с 4х часов дня. Вот не сплю жду) обидно будет если деньги не зачислятся

питання цікаве..
я б чекав виконавчого.
але, ви повинні розуміти, що виконавче провадження то +10% до суми боргу
Вітаю. Підкажіть ще будь ласка : от сплатив я те що присудив суд на користь моно банку. Що далі? Просити банк закрити рахунок? Чи забути і незгадувати.
Якщо хочу закрити рахунок то це напевно краще три роки після рішення суду почекати а потім займатись.
Бо наврядчи моно щось дійсно по закону відповість на прохання закрити рахунок а до суду йти якось сирашно що вони моно буде рішення апеляційного суду оскаржувати як неправильне і мало лі чим це закінчиться.

Вітаю. Підкажіть ще будь ласка : от сплатив я те що присудив суд на користь моно банку. Що далі? Просити банк закрити рахунок? Чи забути і незгадувати.
Якщо хочу закрити рахунок то це напевно краще три роки після рішення суду почекати а потім займатись.
Бо наврядчи моно щось дійсно по закону відповість на прохання закрити рахунок а до суду йти якось сирашно що вони моно буде рішення апеляційного суду оскаржувати як неправильне і мало лі чим це закінчиться.
доброго дня.
якщо рішення було не на користь моно, повністю або частково, ці "генії", скоріш за все, не закриють вам рахунок, а будуть стверджувати, що ви їм ще щось винні.

до чого три роки? апеляційна скарга подається протягом 30 днів з моменту проголошення рішення, або протягом 30 днів з моменту отримання

доброго дня.
якщо рішення було не на користь моно, повністю або частково, ці "генії", скоріш за все, не закриють вам рахунок, а будуть стверджувати, що ви їм ще щось винні.

до чого три роки? апеляційна скарга подається протягом 30 днів з моменту проголошення рішення, або протягом 30 днів з моменту отримання
А я той думав що банки за 3 роки якщо понад рішення суду нічого вициганить не зможуть то як безнадійний відмітять і закриють може

А я той думав що банки за 3 роки якщо понад рішення суду нічого вициганить не зможуть то як безнадійний відмітять і закриють може
не знаю внутрішніх інструкцій банку)))

ці "генії", скоріш за все, не закриють вам рахунок, а будуть стверджувати, що ви їм ще щось винні.
Так а що ж тоді робити? Забути та й усе? Чи ви такими питаннями займаєтесь і допоможете. Просто чекав рішення суду думав легше стане. А тепер питань ще більше... Що робити далі...

Так а що ж тоді робити? Забути та й усе? Чи ви такими питаннями займаєтесь і допоможете. Просто чекав рішення суду думав легше стане. А тепер питань ще більше... Що робити далі...
для чого ви хочете, щось робити далі?

для чого ви хочете, щось робити далі коротші за все

для чого ви хочете, щось робити далі?
Напевно через те що не маю багато розуму :) думав примітивно : якщо рахунок відкритий то банк ще щось може вигадати. А так навіть не знаю

Напевно через те що не маю багато розуму :) думав примітивно : якщо рахунок відкритий то банк ще щось може вигадати. А так навіть не знаю
Судячі з листів, які я отримую від монобанку після їх програшу в суді, розуму у них не більше. Тож не переймайтесь.

Це тоді треба звернутися до секретаря судді, щоб вона надала форму? І цікаво, цим я не підтверджу те, що признаю борг?
не певен, що секретарь судді, буде вам допомогати)))

дивлячись як напишите це клопотання

не певен, що секретарь судді, буде вам допомогати)))

дивлячись як напишите це клопотання
Ага, зрозуміла, тоді, наскільки зрозуміла, то я його пишу, та маю передати в суд й тому, хто на мене подав ?

Назад
Угорі