Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
даНедавно узнал, что исполнитель вернул исполнительный лист взыскателю (Приватбанку), сумма там осталась небольшая. Куда её платить? На счёт банка я так понял?
треба дивитись на підставі чого закриті? коли закриті?Доброго дня, скажіть будь ласка,чи можна видалити закриті виконавчі провадження з реєстру боржників?
На підставі рішення судутреба дивитись на підставі чого закриті? коли закриті?
Десь 2 роки,десь рік,треба дивитись на підставі чого закриті? коли закриті?
Закриті давно,деякі 2 роки,деякі ріктреба дивитись на підставі чого закриті? коли закриті?
тоді це проблема(((На підставі рішення суду
Десь 2 роки,десь рік,
Закриті давно,деякі 2 роки,деякі рік
Доброго вечора підкажіть будь ласка за не сплату вп можуть посадити або в розшук подати ?Загальний розмір усіх відрахувань під час кожної виплати заробітної плати та інших доходів боржника не може перевищувати 50 відсотків заробітної плати, що має бути виплачена працівнику, у тому числі у разі відрахування за кількома виконавчими документами. Це обмеження не поширюється на відрахування із заробітної плати у разі відбування боржником покарання у виді виправних робіт і стягнення аліментів на неповнолітніх дітей. У таких випадках розмір відрахувань із заробітної плати не може перевищувати 70 відсотків
теоретично, таке можливо))Доброго вечора підкажіть будь ласка за не сплату вп можуть посадити або в розшук подати ?
Тобто якщо немає коштів на сплату та майна , потрібно до цього готуватися ?теоретично, таке можливо))
але не зустрічав такоі практики по кредитах
читайте уважніше)))Тобто якщо немає коштів на сплату та майна , потрібно до цього готуватися ?
Підкажіть, будь-ласка, а якщо припустимо я виграваю в суді, то програвша сторона має мені компенсувати гроші за адвоката?читайте уважніше)))
я такого не зустрічав
якщо укладете договір, ваш адвокат своєчасно заявить вимогу про стягнення витрат, надасть належні докази оплати витрат на адвоката, у суду не буде своєї "принципової" позиції щодо розміру відшкодувань, то так, повинні компенсувати)))Підкажіть, будь-ласка, а якщо припустимо я виграваю в суді, то програвша сторона має мені компенсувати гроші за адвоката?
якщо укладете договір, ваш адвокат своєчасно заявить вимогу про стягнення витрат, надасть належні докази оплати витрат на адвоката, у суду не буде своєї "принципової" позиції щодо розміру відшкодувань, то так, повинні компенсувати)))
банк, у якому відриквається новий рахунок, зобов'язаний повідомити виконавця про таке відкриття рахунку.Переглянути вкладення 155818
Цікавий момент, але ж після вп можна відкривати нові рахунки, але вони будуть заблоковані чи не так?
Ага, ну це ж все без криміналу?)банк, у якому відриквається новий рахунок, зобов'язаний повідомити виконавця про таке відкриття рахунку.
і виконавець, може винести нову постанову і направити її до нового банку
Ще одне мільйонне питаннябанк, у якому відриквається новий рахунок, зобов'язаний повідомити виконавця про таке відкриття рахунку.
і виконавець, може винести нову постанову і направити її до нового банку
а чим вам допоможе сума позову?)))Ще одне мільйонне питанняякщо в ухвалі вказана сума позову, все одно ж потрібен самі позовні доки? Я так розумію сама форма складання ухвали залежить від суда?
Ага, просто думала вони однотипні, а тут прям у нас творчість суддіва чим вам допоможе сума позову?)))
ну хіба, що визначитись, чи треба залучати адвоката, чи можна "забити" на суд)))
а так да, треба не тільки позовна заява, але й додатки до неї
У каждого свои исходные в деле. Поэтому нужно изучать индивидуально дело.Ага, просто думала вони однотипні, а тут прям у нас творчість суддів![]()