Безграмотність складання доручень ШГ

• Автор теми Автор теми Sanneta
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 228

Sanneta

Читач
Дописи
8
Реакції
0
Бали
1
Sanneta не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На мене подали до суду ШГ. Тіло 26, хочуть 86 тис. грн. Перше засідання в кінці місяця.
Я знайшла помилку в дорученні їх керівника та другому дорученні при передорученні.
А саме:
"Я, Холод Олександр Володимирович (РНОКПП – ********),
на підставі Довіреності Витягу з ЄДР від 14.02.24 р., виданої щодо ТОВАРИСТВО З
ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СПОЖИВЧИЙ ЦЕНТР" (ЄДРПОУ – 37356833),
уповноважую , в порядку передоручення (ПІБ....Нехай буде особа Х..

Як керівник може дати ПЕРЕДОРУЧЕННЯ!!!!!!! це вже документ не має юричної сили, так?

Потім ця особа Х передоручає Особі Y. Довірнність нотаріально не заверіна. Просто доручення з електронного кабінету. Як перевірети це доручення?

Я подала Клопотання про залишення заяви без розгляду. У мене є шанс, що клопотання задовільнят?

Конечно. Даже выйдя на улицу шанс встретить динозавтра примерно 50/50.
Ну ходатайство удовлетворят, дадут им срок на исправление - они исправят и подадут иск заново. Или не подадут. Тоже 50/50 примерно.
Лучше инвестировать своё время в изучение остальной документации в иске.
Но то Вам виднее.

На мене подали до суду ШГ. Тіло 26, хочуть 86 тис. грн. Перше засідання в кінці місяця.
Я знайшла помилку в дорученні їх керівника та другому дорученні при передорученні.
А саме:
"Я, Холод Олександр Володимирович (РНОКПП – ********),
на підставі Довіреності Витягу з ЄДР від 14.02.24 р., виданої щодо ТОВАРИСТВО З
ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СПОЖИВЧИЙ ЦЕНТР" (ЄДРПОУ – 37356833),
уповноважую , в порядку передоручення (ПІБ....Нехай буде особа Х..

Як керівник може дати ПЕРЕДОРУЧЕННЯ!!!!!!! це вже документ не має юричної сили, так?

Потім ця особа Х передоручає Особі Y. Довірнність нотаріально не заверіна. Просто доручення з електронного кабінету. Як перевірети це доручення?

Я подала Клопотання про залишення заяви без розгляду. У мене є шанс, що клопотання задовільнят?
Добрый день, как у вас дела с клопотанням ?

Не думаю, що це буде дуже сильним аргументом. Багато суддів не звертають на це увагу. Навіть якщо звернуть, то дадуть час на виправлення.
Стосовно нотаріату - керівник може дати доручення своєму працівнику представляти інтереси тов в суді. Просто треба печатка ТОВки. Без жодного нотаріуса. І це все таки малозначна справа...

що цікаве, відповідь на мій відзив , давала вже інша особа, теж по дорученню.
Помилка в дорученні( якщо вона звичайно існує) в цій ситуації відповідачу нічим не зарадить. Не витрачайте час... і якщо є можливість....фінансова,то відвідайте юриста,який розуміється на кредитних справах, можливо вдасться суттєво зменшити заявлені позивачем позовні вимоги.

Максимум , що я могла зменшити ціну позиву на 13тис.грн, це штраф та комісія.

Як можна зв язатися з адвокатом?

Це хоча б щось. А головне, що Ви намагалися та працювали, за умови,що не мали фінансів на адвоката. Але на великий жаль, в цій категорії справ без людини "яка плотно сидить " на таких справах досягти успіху доволі складно. Але й участь представника у справі,ще далеко не запорука успіху, кожна справа має свої особливості. Іноді умови договору прописані так, що притягни ти до суду хоч 10 адвокатів це нічим не зарадить, а будуть лише зайві витрати.

Як можна зв язатися з адвокатом?
Оберіть на свій вибір. Апеляція Вам стане вартувати....по моїм поняттям( зі сплатою судового збору) від 10-чки.

Скільки буде коштувати ознацлмится зі справою, у середньоиу?
Оберіть адвоката і поцікавтеся. Розцінки у кожного різні. Все залежить від завантаженості на сьогодні, регіону, складності справи, наскільки клієнт встиг "накосячити" при самозахисті і т .д.

Я что то не очень понял, уже есть решение? Вы же писали, что суд в конце месяца

ще не було першого засідання. 30 вересня. я перенесла, була на лікарняному.
А як же Ви примудрилися зменшити ціну позову на 13 тис. грн...... без рішення суду ? Це ваша уява, чи може "бачення" майбутнього рішення суду?

подала у відзиву на визнання некчемних сум- штрафу та комісії

суд навпроти мене, зайду на днях, буду ознайомитися зі справою, випитаю на рахунок мого клопотання

Назад
Угорі