Безграмотність складання доручень ШГ

• Автор теми Автор теми Sanneta
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 73

Sanneta

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Sanneta не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На мене подали до суду ШГ. Тіло 26, хочуть 86 тис. грн. Перше засідання в кінці місяця.
Я знайшла помилку в дорученні їх керівника та другому дорученні при передорученні.
А саме:
"Я, Холод Олександр Володимирович (РНОКПП – ********),
на підставі Довіреності Витягу з ЄДР від 14.02.24 р., виданої щодо ТОВАРИСТВО З
ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СПОЖИВЧИЙ ЦЕНТР" (ЄДРПОУ – 37356833),
уповноважую , в порядку передоручення (ПІБ....Нехай буде особа Х..

Як керівник може дати ПЕРЕДОРУЧЕННЯ!!!!!!! це вже документ не має юричної сили, так?

Потім ця особа Х передоручає Особі Y. Довірнність нотаріально не заверіна. Просто доручення з електронного кабінету. Як перевірети це доручення?

Я подала Клопотання про залишення заяви без розгляду. У мене є шанс, що клопотання задовільнят?

Конечно. Даже выйдя на улицу шанс встретить динозавтра примерно 50/50.
Ну ходатайство удовлетворят, дадут им срок на исправление - они исправят и подадут иск заново. Или не подадут. Тоже 50/50 примерно.
Лучше инвестировать своё время в изучение остальной документации в иске.
Но то Вам виднее.

На мене подали до суду ШГ. Тіло 26, хочуть 86 тис. грн. Перше засідання в кінці місяця.
Я знайшла помилку в дорученні їх керівника та другому дорученні при передорученні.
А саме:
"Я, Холод Олександр Володимирович (РНОКПП – ********),
на підставі Довіреності Витягу з ЄДР від 14.02.24 р., виданої щодо ТОВАРИСТВО З
ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СПОЖИВЧИЙ ЦЕНТР" (ЄДРПОУ – 37356833),
уповноважую , в порядку передоручення (ПІБ....Нехай буде особа Х..

Як керівник може дати ПЕРЕДОРУЧЕННЯ!!!!!!! це вже документ не має юричної сили, так?

Потім ця особа Х передоручає Особі Y. Довірнність нотаріально не заверіна. Просто доручення з електронного кабінету. Як перевірети це доручення?

Я подала Клопотання про залишення заяви без розгляду. У мене є шанс, що клопотання задовільнят?
Добрый день, как у вас дела с клопотанням ?

Назад
Угорі