Бесплатная консультация по вопросам исполнительных производств

• Автор теми Автор теми Єрика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 240
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А почему они забирают у вас вашу пенсию, если этот счёт вы разблокировали для выдатковых операций?
Я за кордоном. Рахунок в Ощадбанку. Можу тільки я знімати готівкою в касі. Карткою дочка не може користуватися. Це ж ОБ. Слідкую за своїм рахунком. Кожен місяць списується 4980 грн

Я за кордоном. Рахунок в Ощадбанку. Можу тільки я знімати готівкою в касі. Карткою дочка не може користуватися. Це ж ОБ. Слідкую за своїм рахунком. Кожен місяць списується 4980 грн
я так думал, что если счет разблокировать на 2 мин зп, то если сумма на карте до 16.000 в месяц поступает - то ее списывать не могут, только то что свыше, разве не так?

я так думал, что если счет разблокировать на 2 мин зп, то если сумма на карте до 16.000 в месяц поступает - то ее списывать не могут, только то что свыше, разве не так?
В принципі так і є. До 16 тис. не мають права списувати. І не будуть. Просто в мене на рахунку є 16 тис. А решту, що більше списує виконавець. Напевно через те що я не знімаю. Якось думаю так.

доброго дня !
підкажіть будь-ласка програла суд з Єапб після отримання ними виконавчого листа можна домовится про оплату без виконавчої служби якщо ні чи можна вже безпосередньо з виконавцем домовитися про те щоб він не направляв лист на роботу а оплачувати добровільно чи як ...

вибачте якщо не правельно сформувала(((

Валерія24, вы ж уже создали тему. Зачем одно и тоже в нескольких темах писать?

доброго дня !
підкажіть будь-ласка програла суд з Єапб після отримання ними виконавчого листа можна домовится про оплату без виконавчої служби якщо ні чи можна вже безпосередньо з виконавцем домовитися про те щоб він не направляв лист на роботу а оплачувати добровільно чи як ...

вибачте якщо не правельно сформувала(((
Можно и с еапб договориться, можно и с исполнителем. У меня 2 ип. Первый исполнитель не отправлял постановление на работу,а вторая отправила.

Привет всем. Я хочу помочь тем у кого есть вопросы по исполнительным производством. Работала государственным исполнителем в свое время. Консультирую бесплатно.
Підкажіть чи можна домовитися з виконавцем, щоб оплачувати певними частинами, але щоб не блокували рахунки та не надсилали виконавчий на роботу?

Підкажіть чи можна домовитися з виконавцем, щоб оплачувати певними частинами, але щоб не блокували рахунки та не надсилали виконавчий на роботу?
Можно, но это очень сложно. Так как исполнитель заинтересован быстрее получить вознаграждение. И будет делать каки, типа блока карт или постановления на работу. Или 2 в 1

Доброї ночі. Підкажіть будь ласка через скільки часу передають виконавцю як рішення набрало законної сили?

Kvitka🌸,

Доброго дня, вп ще немає,але може бути бо два суди має бути. Якщо у мене карта для виплат(приходять дитячі ) ,то на неї ж накладається арешт , правильно?

Була тема про зміни у законодавстві по ВП.

У мене ВП з 2023 року, було 1-2 рази що при відсутності оплат виконавець надсилав постанову у банк де видатковий рахунок і списували залишок на карті.

Зараз виконавець має право так списувати залишок по карті, якщо загальна сума надходжень за місяць менша ніж 16 тис грн?

І чи можна вступити у спадщину, при відкритих ВП? Наразі постанови про арешт нерухомого майна немає. Свої ВП мені виплачувати очевидно ще пару років точно, якщо і Альфа банк таки дійде до суду. По дрібним сумам 5-12 тис грн сподіваюсь подавати на мене в суд буде "нерентабельно". Матір хворіє дуже давно, за останні роки сильно здала, бабця померла будучи трохи старшою ніж мама зараз. Тому виникло таке питання.

Доброго вечора! Програла суд з Коллект Центром, сума майже 63000 грн. В Апеляційному суді за допомогою адвоката трохи знизили суму на правову допомогу. Отже питання: 22 травня відкрили виконавче провадження, приватний виконавець Шмалько О.О. Ще навіть і тижня не пройшло, як виніс всі постанови..... Одна з них про відрахування 20% з заробітної плати, працюю офіційно. Інша про розшук майна, є авто на мені. Через скільки часу приходить лист на роботу про відрахування 20 %? Автомобілем зараз краще не користуватися я так розумію? Якщо авто просто стоятиме в гаражі, то його ж не заберуть?

Доброго вечора! Програла суд з Коллект Центром, сума майже 63000 грн. В Апеляційному суді за допомогою адвоката трохи знизили суму на правову допомогу. Отже питання: 22 травня відкрили виконавче провадження, приватний виконавець Шмалько О.О. Ще навіть і тижня не пройшло, як виніс всі постанови..... Одна з них про відрахування 20% з заробітної плати, працюю офіційно. Інша про розшук майна, є авто на мені. Через скільки часу приходить лист на роботу про відрахування 20 %? Автомобілем зараз краще не користуватися я так розумію? Якщо авто просто стоятиме в гаражі, то його ж не заберуть?
Ну,моя работа уже через день была в курсе про ип. Письмо пришло быстро.
Как долго аппеояция рассматривала ваше дело? Бо я там по коллект центру с марта

А через скільки вона винесла постанову про блокування?

Ну,моя работа уже через день была в курсе про ип. Письмо пришло быстро.
Как долго аппеояция рассматривала ваше дело? Бо я там по коллект центру с март

Ви проживаєте в місті, де виконавець знаходиться?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі