Бесплатная консультация по вопросам исполнительных производств

• Автор теми Автор теми Єрика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 240
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Якщо є питання по виконавчим провадженням, пишіть із задоволенням проконсультую
Доброго дня , є 2 ВП , працюю офіційно, як домовитися просто щоб в мене забирали по 20% від зарплати?

Ще цікавить таки вірогідність реалізації майна при відсутності інших шляхів стягнення) є єдине житло де прописано троє малолітніх дітей. загалом, планую платити, але це не скоро буде

Доброго дня , є 2 ВП , працюю офіційно, як домовитися просто щоб в мене забирали по 20% від зарплати?
Якщо у вас немає майна, то буде звернено стягнення на зп. Також можете під'їхати до виконавців, поспілкуватися. Якщо нормальні то домовитесь.

Ще цікавить таки вірогідність реалізації майна при відсутності інших шляхів стягнення) є єдине житло де прописано троє малолітніх дітей. загалом, планую платити, але це не скоро буде
Єдине житло із прописаним дітьми ніхто не реалізує
Накладуть арешт (це не реалізація) а запобіжний захід, а то тут деякі розказують, що я людей лякаю, і направлять на роботу по 20 по кожному вп

Якщо у вас немає майна, то буде звернено стягнення на зп. Також можете під'їхати до виконавців, поспілкуватися. Якщо нормальні то домовитесь.

Накладуть арешт (це не реалізація) а запобіжний захід, а то тут деякі розказують, що я людей лякаю, і направлять на роботу по 20 по кожному вп

20% по каждому, но не больше 50% в целом от офиц. зп могут взимать, верно?

По житлу зрозуміло. Дякую! Але і роботи нема, нема з чого вираховувати 20%) єдине, маю видатковий рахунок, куди надходить 2 тис соцвиплати і інколи надсилають родичі. Якщо цей рахунок видатковий, є вірогідність, що з нього списуватимуть в 0? Виконавча по кілька разів на тиждень надсилає запити по рахункам

А якщо ВП більше 2 і у постанові до кожного написано 20%?

Не буде вираховуватись більше 50%. Це заборонено. Єдине, я не знаю як вони розподіляються між ВП.
Теж цікаво.
Якщо декілька ,то так не можна щоб по черзі були ,буде по кожному ВП?
Ні, на робору приходить ВП і вони не мають права не прийняти його в роботу. А виконавець навряд погодиться почекати поки розберетесь з попередніми провадженнями)

Не буде вираховуватись більше 50%. Це заборонено. Єдине, я не знаю як вони розподіляються між ВП.

Ні, на робору приходить ВП і вони не мають права не прийняти його в роботу. А виконавець навряд погодиться почекати поки розберетесь з попередніми провадженнями)
Все одно по факту довго чекати доведеться ,якщо декілька ВП і не більше 50 % ,там сума невелика як вони розділяють незрозуміло ,ну то таке

Все одно по факту довго чекати доведеться ,якщо декілька ВП і не більше 50 % ,там сума невелика як вони розділяють незрозуміло ,ну то таке
То вже його проблеми😂 мої всі чекають роками, бо оф.доходу вже нема))) хтось не дочекався, бо скасувала напис. А хто дочекався, то повернуть мені ті гроші)

Привет всем. Я хочу помочь тем у кого есть вопросы по исполнительным производством. Работала государственным исполнителем в свое время. Консультирую бесплатно.
Скажите пожалуйста как разблокировать счета , если я военнослужащий?

Скажите пожалуйста как разблокировать счета , если я военнослужащий?
У Вас виконавче провадження? Ніяк. Можете написати заяву до виконавця, на розблокування видаткового рахунку (зарплата) на 2 мінімалки на місяць (16 тисяч).

У Вас виконавче провадження? Ніяк. Можете написати заяву до виконавця, на розблокування видаткового рахунку (зарплата) на 2 мінімалки на місяць (16 тисяч).
Є у вас зразок заяви?І які потрібно документи додати?Чи можна відправити в електроні?

Можна. Картка національний кешбек має цільове призначення та обмеження використання (певні види послуг)
Візьміть довідку в банку, де у Вас карта. Пишете заяву виконавцю посилаючись на Статтею 59 Закону визначено, що виконавець зобов’язаний зняти арешт з коштів на рахунку боржника не пізніше наступного робочого дня з дня надходження від банку документів, які підтверджують, що на кошти, які знаходяться на рахунку, заборонено звертати стягнення згідно з Законом, а також у випадку, передбаченому пунктом 10 частини першої статті 34 Закону.
В мене все вийшло, картку «Національний кешбек» виконавець розблокував
Підтверджую, все получилось 🙌
Вчора подала заяву, сьогодні арешт з картки вже знято.

Єрика, ще раз Вам дякую за Вашу консультацію! 🫶
Светлана Светлана, Вам дякую, що поділились позитивним досвідом! 🌸

20% по каждому, но не больше 50% в целом от офиц. зп могут взимать, верно?
Да

Тоді або в порядку черговості або виконавці повинні погодити зміну відрахувань, але загалом я ніколи не бачила щоб вони змінювали, тому у порядку черговості будуть стягувати

Підтверджую, все получилось 🙌
Вчора подала заяву, сьогодні арешт з картки вже знято.

Єрика, ще раз Вам дякую за Вашу консультацію! 🫶
Светлана Светлана, Вам дякую, що поділились позитивним досвідом! 🌸
Звертайтесь

Спасибо, еще подскажите, пожалуйста, разблокировать можно только зарплатную или соц карту? Обычную дебетовую карту любого банка на свой выбор я не могу разблокировать?
и второй вопрос - если на з/п карту поступают так же иногда другие переводы или пополнения через терминалы - из-за этого могут отказать в разблокировке на 2 мин. зп?

Доброго вечора, якщо ВП, я працюю але в мене є в власності клаптик землі. Питання таке, чи реалізують моє майно в першу чергу?

Спасибо, еще подскажите, пожалуйста, разблокировать можно только зарплатную или соц карту? Обычную дебетовую карту любого банка на свой выбор я не могу разблокировать?
и второй вопрос - если на з/п карту поступают так же иногда другие переводы или пополнения через терминалы - из-за этого могут отказать в разблокировке на 2 мин. зп?
Там де наче якщо зарплатна спеціально призначення ,то повністю можна розблокувати.
А якщо дебетова то на дві мінімалки.

Але може дочекайтеся відповіді більш знаючих людей)

Там де наче якщо зарплатна спеціально призначення ,то повністю можна розблокувати.
А якщо дебетова то на дві мінімалки.

Але може дочекайтеся відповіді більш знаючих людей)
У деяких банках взагалі нема розділення на дебетові/зарплатні карти, відповідно вони не видають довідку що рахунок зарплатний і повністю зняти арешт неможливо.

У деяких банках взагалі нема розділення на дебетові/зарплатні карти, відповідно вони не видають довідку що рахунок зарплатний і повністю зняти арешт неможливо.
Ну то звичайну дебетову можна на 2 мінімалки зняти арешт?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі