Бесплатная консультация по вопросам исполнительных производств

• Автор теми Автор теми Єрика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 240
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Не маю конкретно до вас ніяких претензій і бажаю вам виплутатися з боргів. Але, для мене, це ще одне підтвердження, що карма існує.
Виконавці і справедливо стягують, наприклад, аліменти. Це їх робота. Не всі ж тільки по мфо працюють.

Виконавці і справедливо стягують, наприклад, аліменти. Це їх робота. Не всі ж тільки по мфо працюють.
По МФО, банкам, страховим працюють зараз приватні виконавці в цілому
Державні працюють по аліментам, конфіскату, штрафам нацполіції, ПФУ, ДПІ, державним підприємствам.

Натисніть на мене

Вітаю

1 на що виконавець накладе стягнення це рахунки, дізнатись заздалегідь хто буде не вийде, стягувач сам обере до якого приватного виконавця подати. Загалом виконавці співпрацюють с кредиторами, але не всі. Якщо в вас немає майна, звернуть стягнення на зп 20 відсотків після оподаткування.
Домовитись можна, якщо виконавець нормальний. Або можна заключити мирову угоду з кредитором в судовому порядку
Дякую за відповідь. Майна немає, а от рахунки є, причому багато🫣 Звісно, що на них приходять кошти інколи, але не великі суми. В основному це зарплата. Ще підкажіть, будь ласка. Скільки може пройти часу з моменту, як рішення суду набуде чинності до блокування рахунків? У мене є 30 днів на апеляцію, яку я подавати не буду. Ці 30 днів закінчаться 23.04, а 30.04 у мене зарплата. От цікаво, чи встигну я її отримати) А потім займатись розблокуванням рахунку зарплатного

Дякую за відповідь. Майна немає, а от рахунки є, причому багато🫣 Звісно, що на них приходять кошти інколи, але не великі суми. В основному це зарплата. Ще підкажіть, будь ласка. Скільки може пройти часу з моменту, як рішення суду набуде чинності до блокування рахунків? У мене є 30 днів на апеляцію, яку я подавати не буду. Ці 30 днів закінчаться 23.04, а 30.04 у мене зарплата. От цікаво, чи встигну я її отримати) А потім займатись розблокуванням рахунку зарплатного
Ещё месяц-полтора у вас будет до блока

Дякую за відповідь. Майна немає, а от рахунки є, причому багато🫣 Звісно, що на них приходять кошти інколи, але не великі суми. В основному це зарплата. Ще підкажіть, будь ласка. Скільки може пройти часу з моменту, як рішення суду набуде чинності до блокування рахунків? У мене є 30 днів на апеляцію, яку я подавати не буду. Ці 30 днів закінчаться 23.04, а 30.04 у мене зарплата. От цікаво, чи встигну я її отримати) А потім займатись розблокуванням рахунку зарплатног
Їм потрібно отримати виконавчий лист на рішення. Інколи його отримують до набрання рішенням законної сили, наприклад якщо рішення заочне.
Якщо все так, як ви пишете, то зп в 04 місяці ви ще отримаєте
Візьміть зразу довідки в банку про те, що рахунок зарплатний, як тільки відкриють вп напишіть виконавцю, не чекайте їх арешту

Їм потрібно отримати виконавчий лист на рішення. Інколи його отримують до набрання рішенням законної сили, наприклад якщо рішення заочне.
Якщо все так, як ви пишете, то зп в 04 місяці ви ще отримаєте
Візьміть зразу довідки в банку про те, що рахунок зарплатний, як тільки відкриють вп напишіть виконавцю, не чекайте їх арешту
Рішення заочне. Як дізнатися коли відкриють виконавче провадження? Я так розумію, що коли його відкриють, я буду знати хто виконавець по моїй справі? Вибачте, що багато питань, просто не дуже розумію всю систему цю (

Рішення заочне. Як дізнатися коли відкриють виконавче провадження? Я так розумію, що коли його відкриють, я буду знати хто виконавець по моїй справі? Вибачте, що багато питань, просто не дуже розумію всю систему цю (
По заочному рішенню не будуть чекати строків оскарження
Дивитесь в реєстрі боржників по своєму іпн.

Підкажіть будь ласка. Родич програв суд банку 8 років тому. Нічого не платив. В реєстрі боржників значиться "стягнення коштів".
Але картки не заблоковані (вони відкрити десь роки три тільки). Питання - картки під загрозою? Бо я щось чув, що коли виконавець 3 роки не знаходить гроші у боржника, він зупиняється, чи щось таке.
Дякую

Та наче ж якщо рішення суду є заочним, то воно набирає законної сили тільки після закінчення строку подання заяви про його перегляд (30 днів з дня отримання копії рішення відповідачем) та апеляційного оскарження (якщо перегляд не ініційовано або залишено без змін).
Відповідно до ст. 287 ЦПК України, заочне рішення не підлягає негайному виконанню, якщо інше не передбачено законом. Виконавчий лист видається тільки після того, як рішення набере законної сили.
Тому отримати виконавчий лист до набрання рішенням законної сили не можна, якщо немає спеціальної норми про негайне виконання.

Та наче ж якщо рішення суду є заочним, то воно набирає законної сили тільки після закінчення строку подання заяви про його перегляд (30 днів з дня отримання копії рішення відповідачем) та апеляційного оскарження (якщо перегляд не ініційовано або залишено без змін).
Відповідно до ст. 287 ЦПК України, заочне рішення не підлягає негайному виконанню, якщо інше не передбачено законом. Виконавчий лист видається тільки після того, як рішення набере законної сили.
Тому отримати виконавчий лист до набрання рішенням законної сили не можна, якщо немає спеціальної норми про негайне виконання.
Я знаю, але деякі їх отримують до вступу рішення в силу, як не знаю

Привет всем. Я хочу помочь тем у кого есть вопросы по исполнительным производством. Работала государственным исполнителем в свое время. Консультирую бесплатно.
Ко всему бесплатному отношусь с долей здорового скепсиса 😎

Якщо є питання по виконавчим провадженням, пишіть із задоволенням проконсультую
доброго дня підкажіть тка ситуація чи можливо домовитися з позивачем щоб він не подавав виконавчий лист

доброго дня підкажіть тка ситуація чи можливо домовитися з позивачем щоб він не подавав виконавчий лист
Доброго дня
Можливо. Можна піти на мирову угоду

Є певний перелік справ, які підлягають негайному виконанню, але це явно не мфо й банки
МФО і банки найчастіше співпрацюють із суддями
Наприклад приват при заочних рішеннях інколи буває заздалегідь отримує виконавчий документ
В мене було таке провадження

Оффтоп
[/OFF

Доброго дня
Можливо. Можна піти на мирову угоду

МФО і банки найчастіше співпрацюють із суддями
Наприклад приват при заочних рішеннях інколи буває заздалегідь отримує виконавчий документ
В мене було таке провадження
Суд допускає негайне виконання рішень у справах про:

1) стягнення аліментів - у межах суми платежу за один місяць;

2) присудження працівникові виплати заробітної плати, але не більше ніж за один місяць;

3) відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом, іншим ушкодженням здоров’я або смертю фізичної особи, - у межах суми стягнення за один місяць;

4) поновлення на роботі незаконно звільненого або переведеного на іншу роботу працівника;

5) відібрання дитини і повернення її тому, з ким вона проживала;

6) розкриття банком інформації, яка містить банківську таємницю, щодо юридичних та фізичних осіб;

6-1) розкриття особою, визначеною пунктами 1-3частини першої статті 134 Закону України "Про ринки капіталу та організовані товарні ринки", інформації, що становить професійну таємницю на ринках капіталу та організованих товарних ринках, щодо юридичної або фізичної особи;

{Частину першу статті 430 доповнено пунктом 6-1 згідно із Законом № 3585-IX від 22.02.2024}

7) примусову госпіталізацію чи продовження строку примусової госпіталізації до протитуберкульозного закладу;

8) встановлення факту народження або смерті особи на території, на якій введено воєнний чи надзвичайний стан, або на тимчасово окупованій території України, визначеній такою відповідно до законодавства;

{Пункт 8 частини першої статті 430 в редакції Закону № 2345-IX від 01.07.2022}

9) надання особі психіатричної допомоги у примусовому порядку;

10) видачу або продовження обмежувального припису.

Підкажіть, будь ласка. Я думала, що зараз під час воєнного стану досі не стягують примусово борги з рахунків. Бачу, що це не так. Моя ситуація: кілька ВП на солідну суму, доходу нема взагалі, отримую соцвиплати на звичайний рахунок (визначений як видатковий, тому можу використовувати ті 15к) та інколи переказують родичі на цей рахунок. Останнім часом часто приходять запити по рахункам від виконавчої. Чи можливо, що з цього рахунку будуть знімати кошти в 0 одразу після народження коштів? Або, наприклад, якщо на рахунку довгий час є 2-3 тис. Завчасно дякую!

І взагалі, якщо кілька ВП, як виконавці ділять порядок стягнення))) на чий рахунок в першу чергу, по якому ВП буде стягнено кошти?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі