Бесплатная консультация по вопросам исполнительных производств

• Автор теми Автор теми Єрика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 240
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Якщо є питання по виконавчим провадженням, пишіть із задоволенням проконсультую
Добрий день! підскажіть ВП отримала((((, зарплатну карту разблокували(20 % будуть знімати)(( а якщо мій чоловік зможе мені перевести 1000 грн, наприклад), як і раніше на цю картку! якось це негативно чи позитивно?? дякую

Добрий день! підскажіть ВП отримала((((, зарплатну карту разблокували(20 % будуть знімати)(( а якщо мій чоловік зможе мені перевести 1000 грн, наприклад), як і раніше на цю картку! якось це негативно чи позитивно?? дякую
Загалом не можна на зарплатну щось кидати третім особам. Та використовувати її суто як зарплатну. Добре, що виконавець взагалі її розблокував, не зважаючи на сторонні платежі.

Загалом не можна на зарплатну щось кидати третім особам. Та використовувати її суто як зарплатну. Добре, що виконавець взагалі її розблокував, не зважаючи на сторонні платежі.
А якщо карта для здійснення видаткових операцій ,то любі перекази в межах 16000 можна здійснити?

....на яку отримує зарплатні виплати. Також, на вказану картку (рахунок) може бути зарахована будь-яка виплата (переказ). Так написав банк))
Мова не про картку яку розблоковано на 16 тис, а про ту, яка визначена та розбрлокована повністю, як зарплатна, тоді не треба приймати на неї зайві перекази. А так кожен банк визначає порядок користування заблокованою картою.

На вашу зарплатну карту можна робити перекази
Ви можете повноцінно користуватися цією карткою
Ї
Мова не про картку яку розблоковано на 16 тис, а про ту, яка визначена та розбрлокована повністю, як зарплатна, тоді не треба приймати на неї зайві перекази. А так кожен банк визначає порядок користування заблокованою картою.
Не здійснюйте переказ у рамках суми виконавчого провадження
Тобто меньше можна в рамках суми більше не треба і все буде добре

Останнє редагування:
Ї

Як каже досвід форумчан. Краще не приймати зайві платежі. Тому що зп буває доступна більше 16 к і виконавці відмовляються робити повне розблокування картки через те, що були сторонні платежі і картку не можна визначити, як суто зарплатну. Якщо видатковий рахунок на 2 мін зп, то інша розмова.

Не цитируйте свои же сообщения !!! Внизу есть форма ответа, чтобы дополнить сообщение!!!
Привет всем. Я хочу помочь тем у кого есть вопросы по исполнительным производством. Работала государственным исполнителем в свое время. Консультирую бесплатно.
Здравствуйте, могли бы меня проконсультировать по исполнительному?

2 исполнительных по бизнес позикеот 1 частого исполнителя, связаться с ней не могу, ранее писала заявлениео" визначення рахунку видатковим" наэлектронную почту, ответа нет, завтра отправля письменные с уведомлением о получении , может ли исполнитель не принять заявление?

Останнє редагування:
Ї

Дякую! заробітна плата 9000 грн., а чоловік раз на місяць може перекинути на цю картку до 2000 грн.(((

Як каже досвід форумчан. Краще не приймати зайві платежі. Тому що зп буває доступна більше 16 к і виконавці відмовляються робити повне розблокування картки через те, що були сторонні платежі і картку не можна визначити, як суто зарплатну. Якщо видатковий рахунок на 2 мін зп, то інша розмова.
Не має значення сума картки
Якщо в неї є спец призначенням її не можна блокувати

Дякую! заробітна плата 9000 грн., а чоловік раз на місяць може перекинути на цю картку до 2000 грн.(((
Нормально
Так можна
Просто щоб не по 200000

2 исполнительных по бизнес позикеот 1 частого исполнителя, связаться с ней не могу, ранее писала заявлениео" визначення рахунку видатковим" наэлектронную почту, ответа нет, завтра отправля письменные с уведомлением о получении , может ли исполнитель не принять заявление?
Не принять не может
Не получать корреспонденцию может
ДАть аргументированный отказ от визнання рахунку видатковим может.

Можете здійснити візит
Це не заборонено

Привет всем. Я хочу помочь тем у кого есть вопросы по исполнительным производством. Работала государственным исполнителем в свое время. Консультирую бесплатно.
Доброго вечора! В мене було відкрите виконавче провадження за виконавчим написом нотаріуса, який благополучно знесли з адвокатом форуму. Тепер воно висить в Дії як зупинене. А що мені робити з цим зупиненим провадженням?

• Подобається
Реакції: Dom1
Доброго вечора! В мене було відкрите виконавче провадження за виконавчим написом нотаріуса, який благополучно знесли з адвокатом форуму. Тепер воно висить в Дії як зупинене. А що мені робити з цим зупиненим провадженням?
Йти з рішення суду до виконавця/або переслати йому. Він зніме відносно швидко. Мені за 2 години

Я теж так подумала. Але ж я не писала, що вони були блоковані.
Кредитор может обратиться в суд для взыскания задолженности теперь

Підскажіть як швидко зазвичай після програшного суду виконавець влупе виконавче провадження ?
30 дней+, если это решение суда 1й инстанции

Доброго. ИП висит всю жизнь или после 3 лет возвращается заявителю ?

Кредитор может обратиться в суд для взыскания задолженности теперь
Рішення суду про визнання напису нотаріусу таким, що не підлягає виконанню прийнято у квітні 2024 року. Які терміни для того, щоб кредитор звернувся до суду?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі