Руде Дівча;)
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1712
- Реакції
- 3748
- Бали
- 1523
Руде Дівча;) не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нада його в твою тему восставшие из адаVlad_1985, та ви класний поет!
Любитель))Нада його в твою тему восставшие из ада
А я тебе говорилаблин когда пишу на форум и начальник смотрит что я смеюсь, заподорзил что ли![]()
Не смійся голосно, починай чхати! ?блин когда пишу на форум и начальник смотрит что я смеюсь, заподорзил что ли![]()
Тут всі так. Головне позитивне мисленняЛюбитель))
Я теж на форумі спробувала. Тоже любітєль! В мене тема є "Восставшие из ада". Запрошую туди писати свої творіння, іноді друзі пишуть.Любитель))
Хорошо, договорились))Я теж на форумі спробувала. Тоже любітєль! В мене тема є "Восставшие из ада". Запрошую туди писати свої творіння, іноді друзі пишуть.
А можна я свої до тебе в тему перенесу, а ту свою попрошу аби видалилиЯ теж на форумі спробувала. Тоже любітєль! В мене тема є "Восставшие из ада". Запрошую туди писати свої творіння, іноді друзі пишуть.
Я буду тільки рада. Тему важко одному писати. Вірші ж не кожного дня пишуться. А так, нехай пише, хто захоче!А можна я свої до тебе в тему перенесу, а ту свою попрошу аби видалили
да как тут можна не смеяться, Дизель шоу отдихаетНе смійся голосно, починай чхати! ?