Весела Бджілка
Only read
- Дописи
- 4647
- Реакції
- 14518
- Бали
- 1998
Весела Бджілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вот сижу на работе и думаю, а хватить ли нашего бутылка на обмывку трех випов?!Оксаша, дійсно! Підтримка форуму колосальна. А скільки безкоштовної інформації? Юрист візьме кошти, а форумчани діляться щиро інформацією. І за це велике спасибі всім!
Не думаю, що нам світить! ? А бутилька вистачить. Дивись, скільки йому місяців, а він нескінченний!Вот сижу на работе и думаю, а хватить ли нашего бутылка на обмывку трех випов?!
Чого тебе не светит то? Ещё как светит! Я просто только для количества, причём в заголовке целенаправленно не указывал слово отзыв! ВотьНе думаю, що нам світить! ? А бутилька вистачить. Дивись, скільки йому місяців, а він нескінченний!
Повір, я бачу ще добре! ?Чого тебе не светит то? Ещё как светит! Я просто только для количества, причём в заголовке целенаправленно не указывал слово отзыв! Воть
Ну меня там просто быть не может и это фактПовір, я бачу ще добре! ?

И всем хорошего дняДоброе утро, с понедельником всех
Блін, зараз фату натягну від слова - любимо! ?Весела Бджілка - ми всі Тебе любимо та й не 1 раз допомагала кожному з нас![]()
давай фату, у меня от работы 100 метров и Киевский центральний Загс (в народе называют Бермудский треугольний) смогу в обед выйти узнать как работают в карантинБлін, зараз фату натягну від слова - любимо! ?
Фати не знайшла. Краще такий віночок. Тобі личитиме, бо ти наше сонечко!!!Блін, зараз фату натягну від слова - любимо! ?
Не надо ... А то доузнаваешьдавай фату, у меня от работы 100 метров и Киевский центральний Загс (в народе называют Бермудский треугольний) смогу в обед выйти узнать как работают в карантин
Яке гарне! Дякую!Фати не знайшла. Краще такий віночок. Тобі личитиме, бо ти наше сонечко!!!![]()