Бджілка форум полюбляє - відгук про "Антиколектор" знає!

• Автор теми Автор теми Весела Бджілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 257
  • Перегляди Перегляди 9K
Руде Дівча;), наверно да, может тоже спрячь от греха по дальше
Неа, пусть завидуют что такая принцесса и не им досталась :spiteful: а очередной пopнoколлаж ты мне простишь я думаю.... Зато я там красивая буду
Руде Дівча;), наверно да, может тоже спрячь от греха по дальше
Руде Дівча;), я хочу Борщ, а обед через час
Сорри, до Киева за час не успею

Здравствуй форум!! Наш спаситель!!
Ты кумир и победитель!!
Больше стало светлых дней
Я нашел себе друзей.
Забываю негативы
И живу на позитиве!
Ты наш мастер, ты наш класс!!!
С Днём рождения ещё раз!!))

Ага. Ми сьогодні з нею кооперативно варим борщ. Тільки вона у Вінниці, а я під Мелітополем...
Але ця відстань не заважає нам бути друзями! Як би шараги не старались, а ми - дружні та веселі. Якби, ми б не влізли у цю халепу, то ніколи б не подружилися! Залишилося тільки зустрітися! Я дуже вдячна форуму, що ми зібралися у таку команду, знайшли тут підтримку, друзів!
Vlad_1985, просто супер!
Як приємно знати, що на форумі стільки цікавих, талановитих людей!

Але ця відстань не заважає нам бути друзями! Як би шараги не старались, а ми - дружні та веселі. Якби, ми б не влізли у цю халепу, то ніколи б не подружилися! Залишилося тільки зустрітися! Я дуже вдячна форуму, що ми зібралися у таку команду, знайшли тут підтримку, друзів!
Vlad_1985, просто супер!
спасибо большое)))

Vlad_1985, просто супер!
Як приємно знати, що на форумі стільки цікавих, талановитих людей!
Блин. Рамочка :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Бджілка, для Тебе

Весела Бджілка, я казала що я тебе обожнюю
Це все Lelik! Його приватні уроки по рамкам! ? Я досі не знаю, як їх прибрати! Загадка є і в тому, як вони виникають!
Я прибирала, а цю щось не вийшло
Це все Lelik! Його приватні уроки по рамкам! ? Я досі не знаю, як їх прибрати! Загадка є і в тому, як вони виникають!
Я прибирала, а цю щось не вийшло

Я старалась
Весела Бджілка, ось тут вони собаки ховаються IMG_20200622_121830_767.webp

Назад
Угорі