Бджілка форум полюбляє - відгук про "Антиколектор" знає!

• Автор теми Автор теми Весела Бджілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 257
  • Перегляди Перегляди 9K
Volk13d, дякую, друже!
IMG-4ba6b4b50bbcfe1ff2930e3749d2d817-V.webp

Всегда поддержка, всегда понимание, спасибо что живая!!!!!! , тебе дорогая и форуму большое спасибо????❤️?

Оксаша, дійсно! Підтримка форуму колосальна. А скільки безкоштовної інформації? Юрист візьме кошти, а форумчани діляться щиро інформацією. І за це велике спасибі всім!

Оксаша, дійсно! Підтримка форуму колосальна. А скільки безкоштовної інформації? Юрист візьме кошти, а форумчани діляться щиро інформацією. І за це велике спасибі всім!
Вот сижу на работе и думаю, а хватить ли нашего бутылка на обмывку трех випов?!

Не думаю, що нам світить! ? А бутилька вистачить. Дивись, скільки йому місяців, а він нескінченний!
Чого тебе не светит то? Ещё как светит! Я просто только для количества, причём в заголовке целенаправленно не указывал слово отзыв! Воть

Згоден,на форумі багато потрібноі інформаціі,ну і трошка дезінформаціі((щеб люди навчились користуватись форумом а не на кожне беспантове смс тему зразу робити)

IMG-e7cdea52f7733910913f5b59b39b37ac-V.webp
Hts, погоджуюсь. Ще рік тому, не вискакували теми типу: "В кого таке смс". Люди більше читали. А зараз просто теми вискакують, як гриби після дощу. Стало важче шукати потрібну інфу. Теми - клони. Треба трішки нам форумчанам навчитися цінувати форум. Скоро репне. Так не можна. Цінуймо.
IMG-11a1750755cc4b6489d8195b04911a3c-V.webp

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Блін, зараз фату натягну від слова - любимо! ?
Фати не знайшла. Краще такий віночок. Тобі личитиме, бо ти наше сонечко!!!
Screenshot_2020-05-30-20-03-23.webp

давай фату, у меня от работы 100 метров и Киевский центральний Загс (в народе называют Бермудский треугольний) смогу в обед выйти узнать как работают в карантин
Не надо ... А то доузнаваешь

Назад
Угорі