Баршацький дружить з суддєю Солом'янського суду

С какого года проссрочка и когда открыто вп?
какая разница?
на что это влияет?
весь форум забит вопросами - какое тело, сколько просрочка...
зачем? что даст эта информация?
никакой закономерности по ИНН нет...

Скажіть будь ласка в який термін мають мені відправити документи для ознайомлення з вп.Написала за доп. юриста заказним.Дякую.

Скажіть будь ласка в який термін мають мені відправити документи для ознайомлення з вп.Написала за доп. юриста заказним.Дякую.
Важко сказати...
Скоріш за все 30 днів з моменту отримання Вашого запиту.

Важко сказати...
Скоріш за все 30 днів з моменту отримання Вашого запиту.
Дякую.А ще питання після моїх листів їм вони можуть не прислати на роботу листа. чи це від цього не залежить.

Цікавий випадок маю у одній своїй справі про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.
ВНН від Монетки-Баршацького.
Суддя Солом'янського районного суду Українець заявив самовідвід у справі мотивувавши його дружніми стосунками з Баршацьким, який є стороною у справі.
От така ..йня, малята!
Не дивно, чому Монетка так впевнено себе почуває в Солом'янському суді...
Интересно с кем именно? И от куда такая информация?

Цікавий випадок маю у одній своїй справі про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.
ВНН від Монетки-Баршацького.
Суддя Солом'янського районного суду Українець заявив самовідвід у справі мотивувавши його дружніми стосунками з Баршацьким, який є стороною у справі.
От така ..йня, малята!
Не дивно, чому Монетка так впевнено себе почуває в Солом'янському суді...
Думаю, просто дізналися про це і заклали. А він чуток пере***в)))

Останнє редагування:
Дякую.А ще питання після моїх листів їм вони можуть не прислати на роботу листа. чи це від цього не залежить.
це від цього точно не залежить))
Ваші листи їм ніяк не впливають на постанову про стягнення з заробітної плати.

Блин, я не увидела

Где написано? Где ухвала?
Ухвалу проси у ТС)) мне будет не корректно ее показывать)) я "не сторона по делу"
Что именно расшифровать? Вы написали что Баршанский дружит с какой-то из судей, вот мне и интересно с кем именно, и почему так решили
Ну есть же фамилия судьи в старт посте))

Блин, я не увидела

Где написано? Где ухвала?

Что именно расшифровать? Вы написали что Баршанский дружит с какой-то из судей, вот мне и интересно с кем именно, и почему так решили
Это Вы сейчас так травите???
Первый пост в этой теме тяжело прочитать?

Я так не отравлю, а интересуюсь, где именно в вашем посте написано про какого именно судью идёт речь?

Вкладення

• Screenshot_20210218-212905_Chrome.webp
    Screenshot_20210218-212905_Chrome.webp
    73.8 Кб · Перегляди: 33
Я так не отравлю, а интересуюсь, где именно в вашем посте написано про какого именно судью идёт речь?
Суддя Солом'янського районного суду Українець заявив самовідвід у справі мотивувавши його дружніми стосунками з Баршацьким. - в старт пості написано))

Останнє редагування:
Назад
Угорі