Я писав про юристів, які займаються банкрутствами зі сторони банку. Вони це перевіряють...Якось не бачу, щоб вони перевіряли...в мене ніколи майна, зареєстрованого в,Україні не було, а з 2022 року, коли переїхала закордон, і на картки перестали гроші заходити, і якраз в 2022 році Моно подав до суду, а в 2023 Приватвеликий йому прміт! Ну витратили хлопці на судовий збір, молодці, і що далі?
якби вони робили такий аналіз завчасно, то зрозуміли би що за такі смішні гроші без жодної гарантії стягнення хоч чогось не варто було б навіть втрутитись, але ніт
Якось не бачу, щоб вони перевіряли...в мене ніколи майна, зареєстрованого в,Україні не було, а з 2022 року, коли переїхала закордон, і на картки перестали гроші заходити, і якраз в 2022 році Моно подав до суду, а в 2023 Приватвеликий йому привіт! Ну витратили хлопці на судовий збір, молодці, і що далі?
якби вони робили такий аналіз завчасно, то зрозуміли би що за такі смішні гроші без жодної гарантії стягнення чогось не варто було б навіть втрутитись, але ніт
А от звичайні юристи, там ситуація інша...
Я в 2010 році проходив стажування в Авалі, в Києві. Там була така практика, що юристи банку тупо по готовим бланками клепали масово позова, ЗП залежала від кількості позовів виграних, в більшості суди їх задовольняли.... Це зараз хтось може виїхати чи більш начитані та усвідомлені як уникнути... А тоді люди платили...