Банкрутство учасника форуму.

Якось не бачу, щоб вони перевіряли...в мене ніколи майна, зареєстрованого в,Україні не було, а з 2022 року, коли переїхала закордон, і на картки перестали гроші заходити, і якраз в 2022 році Моно подав до суду, а в 2023 Приват:) великий йому прміт! Ну витратили хлопці на судовий збір, молодці, і що далі? :) якби вони робили такий аналіз завчасно, то зрозуміли би що за такі смішні гроші без жодної гарантії стягнення хоч чогось не варто було б навіть втрутитись, але ніт

Якось не бачу, щоб вони перевіряли...в мене ніколи майна, зареєстрованого в,Україні не було, а з 2022 року, коли переїхала закордон, і на картки перестали гроші заходити, і якраз в 2022 році Моно подав до суду, а в 2023 Приват:) великий йому привіт! Ну витратили хлопці на судовий збір, молодці, і що далі? :) якби вони робили такий аналіз завчасно, то зрозуміли би що за такі смішні гроші без жодної гарантії стягнення чогось не варто було б навіть втрутитись, але ніт
Я писав про юристів, які займаються банкрутствами зі сторони банку. Вони це перевіряють...
А от звичайні юристи, там ситуація інша...
Я в 2010 році проходив стажування в Авалі, в Києві. Там була така практика, що юристи банку тупо по готовим бланками клепали масово позова, ЗП залежала від кількості позовів виграних, в більшості суди їх задовольняли.... Це зараз хтось може виїхати чи більш начитані та усвідомлені як уникнути... А тоді люди платили...

А если уже есть проигранный суд, банкротство тоже этот долг списывает? Или на суды это не влияет?

Списуються і програні і ті які відкриті ВП. Все в 0 спише
Як з вами зв'язатися?
хочу на прикладі особи, яка зверталась за моїми послугами з форуму (за бажанням особа залише свій відгук в іншому розділі), покроково описати(без особистих даних, дозвіл на опис раніше запитувався) що і як відбувалось.
1. звернулась до мене особа, з питанням, що в неї багато боргів, під 1 млн. з них 2 по 100 000 - банки, все інше - МФОшки.
2. направив людину до адвоката, яка розробила їй пакет документів. враховуючи, те що в людини ЗП була не мінімалка, документи потрібно було підготувати так, щоб одразу було видно всі затрати та інше, щоб потім під час розгляду плану реструктуризації було менше запитань до Боржника.
3. документи подали до початку війни.
4. суд відкрив провадження в березні 2022 року.
5. приблизно по червень арбітражний плював в потолок, оскільки ні суди ні пошта нормально не працювали. потім в процесі були отримані кредиторські вимоги (2 банки подали після завершення строку, а тому по факту все вирішував 1 кредитор, оскільки вимоги з пропущеним строком беруться до уваги судом, але без права вирішального голосу). МФО поклали ВЕЛИКИЙ болт на суди. взагалі не з'явились.
6. в кінці 2022 року нарешті суд затвердив всі вимоги, але АК (негідник такий, в ДТП потрапив) був на лікарняному, тому вже в 2023 році робота була продовжена.
кілька разів банки морозились на листи (один з банків 4 рази міняв юристів які мали вести справу, що відповідно затягувало...)
7. в результаті того, що банки не влаштовувало списання частини боргу, кілька разів довелось розробляти новий план реструктуризації. від банків надходили листи, що "ай яй яй, нас нічого не влаштовує, віддайте наші гроші", подавались заяви до суду про закриття без списання.
8. результат справи:
- винесено ухвалу про закриття справи.
- арбітражного звільнено.
- борги списано.

Затрати - авансування арбітражного, адвокат та інше - близько 60-65 тис грн.
(арбітражний взагалі частину часу або по лікарням никався, або в потолок плював і казав що за вікном війна, тому досить того що було заявлено)
Хочу з вами зв'язатися для вирішення заборгованості в МФО

Списуються і програні і ті які відкриті ВП. Все в 0 спише
А яка найкраща тактика якщо вже визначився що буду робити банкрутство, але прострочення платежу по всім кредитам ще навіть не настало. Тому майже три місяці зараз потрібно буде просто чекати. Думаю спілкуватись цей весь час з ними по телефону чи ні. Порадився з юристом, він каже що різниці нема, на справу ніяк не вплине. Що ви думаєте з цього приводу?

Если есть 1/4 квартиры в собственности - то как тогда происходит в случае процедуры? Она идет в реализацию или как?

А яка найкраща тактика якщо вже визначився що буду робити банкрутство, але прострочення платежу по всім кредитам ще навіть не настало. Тому майже три місяці зараз потрібно буде просто чекати. Думаю спілкуватись цей весь час з ними по телефону чи ні. Порадився з юристом, він каже що різниці нема, на справу ніяк не вплине. Що ви думаєте з цього приводу?
Він правий. Головне що ви розумієте, що не потягнете всі ці платежі...
Если есть 1/4 квартиры в собственности - то как тогда происходит в случае процедуры? Она идет в реализацию или как?
Ні. Показується що ви там живете. А по кодексу єдине житло не включається в реалізацію...

А что по этому закону, который приняли?
Что-то меняется?

Банкрутство обрізає борги.
Наведіть будь ласка приклад негативу від нього.
Те, що не будуть вам давати кредити років з 5?
Чи ви плануєте йти працювати в міжнародну корпорацію на керівну посаду і служба безпеки може зарізати вашу кандидатуру?)))
Саме так я і міркувала, як Ви написали. На даний момент не бачу для себе жодних проблем. Нічого в мене не забрали, жодної гривні. В житті мені це ніяк не заважає, вже й забула, чесно кажучи. Мама тільки іноді нагададує, бо їй якусь макулатуру почали носити.
Мої витрати на процедуру були в декілька разів менші, ніж мої борги навіть без процентів. Окрім того, після кошмарінгу з боку звонілок мого оточення, я вирішила, що принципово не віддав їм жодної копійки, краще потрачусь на адвоката і судові витрати.

А что по этому закону, который приняли?
Что-то меняется?
Для вас - ні. Збільшено повноваження та відповідальність ак

Саме так я і міркувала, як Ви написали. На даний момент не бачу для себе жодних проблем. Нічого в мене не забрали, жодної гривні. В житті мені це ніяк не заважає, вже й забула, чесно кажучи. Мама тільки іноді нагададує, бо їй якусь макулатуру почали носити.
Мої витрати на процедуру були в декілька разів менші, ніж мої борги навіть без процентів. Окрім того, після кошмарінгу з боку звонілок мого оточення, я вирішила, що принципово не віддав їм жодної копійки, краще потрачусь на адвоката і судові витрати.
А как шараги, звонят еще?) Или отстали тоже?

А как шараги, звонят еще?) Или отстали тоже?
Я наконец-то сменила номер. Звонят или нет хз))) На новые номера- нет, аллилуйя! Из моего окружения на звонки давно никто не жалуется. Маме какие-то письма с угрозами от Примоколлект пару раз пришли, уж не знаю, у кого они купили такой токсичный актив, как мой погашенный долг)))
Кстати, маму долго доставали, но как оказалось, вообще не из-за меня. Она меня пилила, что вот покоя не дают из-за твоих долгов и бу-бу-бу. Но трубку она или не брала, или сразу бросала, как я её научила))) Я у неё когда была, взяла трубку, чтоб послать. И оказалось, что звонят хрен знает за кого. Какая-то особа, о которой мы вообще ни слухом, ни духом. Причём, автоответчик говорит: "ПІБ чиїсь, Ви прострочили оплату по кредиту, негайно оплатіть". Все! Кому платить и сколько вообще непонятно)) И кто эта особа, которая указала мамин телефон, мы тоже не знаем)) Но зато я сказала маме, чтоб не доставала меня, звонят вообще за какого-то неизвестного должника.
Я наконец-то сменила номер. Звонят или нет хз))) На новые номера- нет, аллилуйя! Из моего окружения на звонки давно никто не жалуется. Маме какие-то письма с угрозами от Примоколлект пару раз пришли, уж не знаю, у кого они купили такой токсичный актив, как мой погашенный долг)))
Кстати, маму долго доставали, но как оказалось, вообще не из-за меня. Она меня пилила, что вот покоя не дают из-за твоих долгов и бу-бу-бу. Я у неё когда была, взяла трубку, чтоб послать. И оказалось, что звонят хрен за кого. Какая-то особа, о которой мы вообще ни слухом, ни духом. Причём, автоответчик говорит: "ПІБ чиїсь, Ви прострочили оплату по кредиту, негайно оплатіть". Все! Кому платить и сколько вообще непонятно)) И кто эта особа, которая указала мамин телефон, мы тоже не знаем)) Но зато я сказала маме, чтоб не доставала меня, звонят вообще за какого-то неизвестного должника.
А, кстати, пару раз на электронку от Талион Плюс приходили письма, что, мол, оплатите хоть тело. Но мне уже пофиг.

Останнє редагування:
Кстати, маму долго доставали, но как оказалось, вообще не из-за меня. Она меня пилила, что вот покоя не дают из-за твоих долгов и бу-бу-бу. Я у неё когда была, взяла трубку, чтоб послать. И оказалось, что звонят хрен за кого. Какая-то особа, о которой мы вообще ни слухом, ни духом. Причём, автоответчик говорит: "ПІБ чиїсь, Ви прострочили оплату по кредиту, негайно оплатіть". Все! Кому платить и сколько вообще непонятно)) И кто эта особа, которая указала мамин телефон, мы тоже не знаем)) Но зато я сказала маме, чтоб не доставала меня, звонят вообще за какого-то неизвестного должника.

А, кстати, пару раз на электронку от Талион Плюс приходили письма, что, мол, оплатите, хоть тело. Но мне уже пофиг.
Понял, вообще супер)
Посмотрим как будет дальше, может тоже придется прибегнуть к процедуре. Хорошо что есть такая возможность обнулится.

Понял, вообще супер)
Посмотрим как будет дальше, может тоже придется прибегнуть к процедуре. Хорошо что есть такая возможность обнулится.
Такая возможность есть. Я помню форум пару лет назад, тогда все критиковали, говорили, что это нереально дорого и в принципе нереально, а ещё писали кучу пугалок, основная из которых была, что потом ещё 5 лет после окончания судебного процесса, будут контролировать все доходы, купить-продать ничего нельзя и все такое. Это не так. Собственно в самом Кодексе о банкротстве все прописано. Самое страшное- это то, что я теперь 3 года не особа с кристальной деловой репутацией, что не мешает мне на данный момент работать заместителем директора предприятия)) А также при подаче заявки на кредит я в течение 5 лет должна предупреждать финансовые организации, что я банкрот. Все! Это все последствия. Единственная ремарка - на мне не было оформлено ни недвижимого, ни движимого имущества, вот совсем ничего. По зарплате я перешла на минималку и вообще на свои карты денег не гоняла. Пользовалась картой мамы или подруг. На свои - только минимальная зп и все. Поэтому с меня были взятки гладки. Как у Вас не знаю. Если имущество или корпоративные права все же есть, то тут нужно с адвокатом советоваться.

Такая возможность есть. Я помню форум пару лет назад, тогда все критиковали, говорили, что это нереально дорого и в принципе нереально, а ещё писали кучу пугалок, основная из которых была, что потом ещё 5 лет после окончания судебного процесса, будут контролировать все доходы, купить-продать ничего нельзя и все такое. Это не так. Собственно в самом Кодексе о банкротстве все прописано. Самое страшное- это то, что я теперь 3 года не особа с кристальной деловой репутацией, что не мешает мне на данный момент работать заместителем директора предприятия)) А также при подаче заявки на кредит я в течение 5 лет должна предупреждать финансовые организации, что я банкрот. Все! Это все последствия. Единственная ремарка - на мне не было оформлено ни недвижимого, ни движимого имущества, вот совсем ничего. По зарплате я перешла на минималку и вообще на свои карты денег не гоняла. Пользовалась картой мамы или подруг. На свои - только минимальная зп и все. Поэтому с меня были взятки гладки. Как у Вас не знаю. Если имущество или корпоративные права все же есть, то тут нужно с адвокатом советоваться.
Ну вот и я так же, мне писали что будешь бомжом и даже дебетовую карту никто не даст. тут уже это опровергли хорошо))
А так у меня тоже из имущества только 1/4 квартиры и то на оккупированной территории сейчас.
И я вообще официально никогда не работал, по сути нищеброд по документам, так что тут тоже не должно быть проблем по идее)

В общем если еще те же ЕАПБ у которых уже 3 договора подадут в суд и проиграю, то точно придется идти. Лучше заплачу специалистам, чем буду шараги кормить эти.

Ну вот и я так же, мне писали что будешь бомжом и даже дебетовую карту никто не даст. тут уже это опровергли хорошо))
А так у меня тоже из имущества только 1/4 квартиры и то на оккупированной территории сейчас.
И я вообще официально никогда не работал, по сути нищеброд по документам, так что тут тоже не должно быть проблем по идее)

В общем если еще те же ЕАПБ у которых уже 3 договора подадут в суд и проиграю, то точно придется идти. Лучше заплачу специалистам, чем буду шараги кормить эти.
Я, кстати, видела в своей кредитной истории, да и по смс на старом номере помню, что у ЕАПБ есть парочка моих долгов. Но в суд они с требованиями не пришли. Поэтому тут тоже, как и у кого карта ляжет, наверное.

Я, кстати, видела в своей кредитной истории, да и по смс на старом номере помню, что у ЕАПБ есть парочка моих долгов. Но в суд они с требованиями не пришли. Поэтому тут тоже, как и у кого карта ляжет, наверное.
чистий рандом, це правда)

А зарплата у Вас официальная? а то я вот 4 года не официально работал , а сейчас хочу официально оформиться, и боюсь, что после первой же официальной получки - сразу пойдут суды

Назад
Угорі