Банкротство физ.лица - опыт форумчанина

Прийміть мої щирі вітання. Сама зараз через все це проходжу, це називається гра "сдохни или умри", а не процедура банкрутства 😂
Аж на душі легше стало, що у вас все вийшло
Скільки борг?
Та скільки заплатили за процедуру банкрутства

Минуту)

Пардон, я выше вас немного обманул. Не 25%, а 28,3% (забываю судебные сборы).
615 000 грн (с копейками) признано требований
174 000 грн я должен буду оплатить реструктуризацией в течении 5 лет = 2900/месяц.

Процедурные издержки (АК + юрист) : 110 000 грн.
Итого реструктуризация + издержки: 284 000 грн.

284 000 грн = 67.31% от тела задолженности или 46.17% от общей суммы требований (тело +проценты).

Лично для себя считаю победой - выполнив план реструктуризации (без начисления процентов) с меня списывают 32%+ тела и все начисленные проценты (и это все с учетом того что ОТП в процедуру так и не заявился) :drinks:

Конечно, была возможность подхитрить с суммой, которую готов выплачивать, но я перед кредиторами сразу выложил все карты на стол (есть столько денег, сколько есть - столько и готов платить).
Для кредиторов я неприятный должник - взять с меня кроме декларируемых сум нечего: или соглашаться на мое предложение, или идти в банкротство и получать 0.
Согласились на реструктуризацию. Жаль конечно, что пришлось ее добиваться таким путем (ведь я пробовал до начала процедуры с кредиторами урегулировать эти вопросы в частном порядке), но... шо поробыш? :smile60:
Якщо не секрет, хто арбітражний керуючий був?

Борг за 5 місяців прострочення більше 900к.
Процедура - 80к
Підскажіть,будь ласка,як вам нараховували рахунок за процедуру?
Бо мені спочатку арбітражний назвав одну суму,потім через деякий час іншу. Але все приблизно. Коли я запитала,чи може він остаточно назвати суму, розумію,що не фіксовану, але хоча б ,щоб я знала на що розраховувати,сказав все буде по ходу справи

Підскажіть,будь ласка,як вам нараховували рахунок за процедуру?
Бо мені спочатку арбітражний назвав одну суму,потім через деякий час іншу. Але все приблизно. Коли я запитала,чи може він остаточно назвати суму, розумію,що не фіксовану, але хоча б ,щоб я знала на що розраховувати,сказав все буде по ходу справи
Залежить від арбітражного та вас.
Я підписую договір в якому фіксується загальна сума.
Якщо ви обрали арбітражного і ні про що не домовлялись, йому нараховується ЗП щомісяця 5МПМ. (5*3328=16640)
Фактично чим довше буде йти процедура, тим більше ви будете винні тому арбітражному.

Залежить від арбітражного та вас.
Я підписую договір в якому фіксується загальна сума.
Якщо ви обрали арбітражного і ні про що не домовлялись, йому нараховується ЗП щомісяця 5МПМ. (5*3328=16640)
Фактично чим довше буде йти процедура, тим більше ви будете винні тому арбітражному.
Дякую. Він за свої послуги в загальному назвав суму 45 тисяч. Коли я запитала чи це остаточна сума,він від відповіді спетляв.
За адвоката спочатку назвав суму одну,потім іншу. І тут я чомусь засумнівалася зовсім чи підпадаю під процедуру.

Дякую за відповідь ще раз. Я вам писала в тг,ви відповіли,що краще зателефонувати,але в мене тг вже пару днів ,як полетів і поки не можу відновити

Дякую. Він за свої послуги в загальному назвав суму 45 тисяч. Коли я запитала чи це остаточна сума,він від відповіді спетляв.
За адвоката спочатку назвав суму одну,потім іншу. І тут я чомусь засумнівалася зовсім чи підпадаю під процедуру.

Дякую за відповідь ще раз. Я вам писала в тг,ви відповіли,що краще зателефонувати,але в мене тг вже пару днів ,як полетів і поки не можу відновити
Напишете як відновите.

Ви писати можете? Ввечері зможу списатись

Назад
Угорі