Банана и зекредит

• Автор теми Автор теми Настейша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 5K
чекаємо тоді))) а тіло велике??
6к. сказав, що можу закрити через місяць, почалась лякалка "зафіксовано відмову від добровільного вирішення питання"
не дуже адекватні походу, раз так починають. в мене прострочка 100 днів, чи лякає мене "фіксація відмови"?)

Останнє редагування:
6к. сказав, що можу закрити через місяць, почалась лякалка "зафіксовано відмову від добровільного вирішення питання"
не дуже адекватні походу, раз так починають. в мене прострочка 100 днів, чи лякає мене "фіксація відмови"?)
логічно

В мене поки 2 місяці, надіюсь що теж будуть від них пропозиції за тіло, аванс мене продав фінтехам але з ними ще лекше спілкуватися та розмовляти ніж з авансами, там я вже все домовився, тепер аби гроші вчасно прийшли))

В мене поки 2 місяці, надіюсь що теж будуть від них пропозиції за тіло, аванс мене продав фінтехам але з ними ще лекше спілкуватися та розмовляти ніж з авансами, там я вже все домовився, тепер аби гроші вчасно прийшли))
домовились про тіло?
бо мені аванс теж запропонував закрити за тіло чи то навіть трохи менше тіла, але час до 15.07. а мені треба більше часу

домовились про тіло?
бо мені аванс теж запропонував закрити за тіло чи то навіть трохи менше тіла, але час до 15.07. а мені треба більше часу
З авансом так, теж домовився за тіло до 14.07, але нині прийшла смс від банани а я не розумію: це вони мене продали Інвеструм чи що це означає? Щойно ось прочитав про це відступлення: якщо правильно зрозумів то мене банана комусь продали))

Вкладення

• F3FFA73B-5F18-4B4B-A03D-F4318417D46C.webp
    F3FFA73B-5F18-4B4B-A03D-F4318417D46C.webp
    27.3 Кб · Перегляди: 82
Останнє редагування:
З авансом так, теж домовився за тіло до 14.07, але нині прийшла смс від банани а я не розумію: це вони мене продали Інвеструм чи що це означає? Щойно ось прочитав про це відступлення: якщо правильно зрозумів то мене банана продали Інвеструм))
Зе, банана, аванс мають одну і ту ж юрадресу і належать інвеструму

З авансом так, теж домовився за тіло до 14.07, але нині прийшла смс від банани а я не розумію: це вони мене продали Інвеструм чи що це означає? Щойно ось прочитав про це відступлення: якщо правильно зрозумів то мене банана продали Інвеструм))
Вас поки продали банана і зе ,якщо вони були, я так розумію, якщо аванс не оплатите до кінця тижня, то в понеділок і аванс продасть, ну напевне теж їм

Вас поки продали банана і зе ,якщо вони були, я так розумію, якщо аванс не оплатите до кінця тижня, то в понеділок і аванс продасть, ну напевне теж їм
Аванс мене вже продав фінтехам, з фінтехом я вже про все домовився. Якщо банана і зе теж продадуть фінтехам то це мені в +
Зе, банана, аванс мають одну і ту ж юрадресу і належать інвеструму
Банана і Зе так, а от аванс ні, ЄДРПОУ різні і власники теж.

Вкладення

• 5677F810-80A5-42D5-AE5B-174FF8FD5FCD.webp
    5677F810-80A5-42D5-AE5B-174FF8FD5FCD.webp
    57.7 Кб · Перегляди: 72
  • 9FA4F5A2-0A4B-41D0-BDFF-E985057B76E2.webp
    9FA4F5A2-0A4B-41D0-BDFF-E985057B76E2.webp
    32.2 Кб · Перегляди: 71
Останнє редагування:
Аванс мене вже продав фінтехам, з фінтехом я вже про все домовився. Якщо банана і зе теж продадуть фінтехам то це мені в +

Банана і Зе так, а от аванс ні, ЄДРПОУ різні і адреси теж
Спасибі за розслідування )
То будем чекати, що буде з понеділка, бо до 15-го я їм точно не зможу оплатити

Банана і Зе так, а от аванс ні, ЄДРПОУ різні і адреси теж
Всі вони мають офіс на Великій Василівський 72.

Всі вони мають офіс на Великій Василівський 72.
Мають офіс за одною адресою так, але власники різні і ЄДРПОУ, і як сказали мені Фінтех, то ТОВ аванс кредит передав мій договір Інвеструм, а Інвеструм продав Фінтех колект.
Спасибі за розслідування )
То будем чекати, що буде з понеділка, бо до 15-го я їм точно не зможу оплатити
А узагалі не сильно потрібно думати чи всі вони від інвеструм чи ні, передали, продали - домовилися, заплатили. Ні - то говоріть з ними як будуть гроші або якщо знаєте 100% дати коли гроші у вас будуть)
Ну ви чекайте понеділка, а я 100% до п’ятниці включно Фінтехам маю скинути бабосікі)))

Назад
Угорі