Tootooshka
Читач
- Дописи
- 16
- Реакції
- 6
- Бали
- 3
Tootooshka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Стикнувся з лудоманію і за місяць набрав близько 20 мікрозаймів з тілами на загальну сумму ±50К грн. Це всі популярні і не дуже контори. Наразі хочу зупинитись, вніс дані в реєстр лудоманів, перш за все бентежить ігрова залежнісь, за 3 місяці гри вона вже сниться ночами. Хотів би дізнатись у форумчан, чи адекватний такий план дій:
1) вийняти сімку, перевипустити картку банків
2) зайнятись психологічним здоров'ям
3) заробляти гроші і по мірі можливостей виплачувати кредити "тіло+трохи комісії" (читав про таке на форумі)
Я розумію, що питання нахабні, але все ж-таки..)
Був нещодавно на "безкоштовній консультації юриста", він повідомив, що на мене через тиждень вже подадуть до суду і будуть лупцювать коллектори.. Я зрозумів, що він мене розкручує на послуги, прото на вразливий дух лудомана така перспектива вплинула (вночі прокинувся від жаху, що я у грі, треба активно відігруватись і тд)
Читав, що в деяких форумчан борги вже роками в мікрозаймах, і вони живі-здорові. Сподіваюсь, що це можливо
І ще питання: чи є контори, які прям неюезпечні і які краще виплатить при будь яких обставинах?
Заздалегідь дякую всім, хто відгунеться. Не грайте в ї*учій космолот ?
1) вийняти сімку, перевипустити картку банків
2) зайнятись психологічним здоров'ям
3) заробляти гроші і по мірі можливостей виплачувати кредити "тіло+трохи комісії" (читав про таке на форумі)
Я розумію, що питання нахабні, але все ж-таки..)
Був нещодавно на "безкоштовній консультації юриста", він повідомив, що на мене через тиждень вже подадуть до суду і будуть лупцювать коллектори.. Я зрозумів, що він мене розкручує на послуги, прото на вразливий дух лудомана така перспектива вплинула (вночі прокинувся від жаху, що я у грі, треба активно відігруватись і тд)
Читав, що в деяких форумчан борги вже роками в мікрозаймах, і вони живі-здорові. Сподіваюсь, що це можливо
І ще питання: чи є контори, які прям неюезпечні і які краще виплатить при будь яких обставинах?
Заздалегідь дякую всім, хто відгунеться. Не грайте в ї*учій космолот ?