Щоденник Багато мфо (без прострочок)

• Автор теми Автор теми anton5435
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 521

anton5435

Читач
Дописи
5
Реакції
3
Бали
3
anton5435 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день всім. Хотів поділитись та спросити поради по своїм кредитам
Ситуація така
400000 грн МФО:
Найбільші з них:
Бізнес позика: 57000 (платіж в місяць 15000 для мене не сильно великий)
Selfie 42000
Credit7 - 42000
Bitcapital - 35000
Slon - 35000
CreditPlus - 30000
Moneyveo - 25000
First credit - 17000
My credit - 17000
Smartiway - 15000
Sos credit - 13000
LimonCredit - 14000
й маленькі по < 10000
Ще 100000 банки але в них всього 3500 в місяць
Мені 19 років. Заробляю я 100000 грн в місяць як ФОП. В декларації за 2024 рік було 750000 грн. Я репетитор, гроші на картку отримую кожен день по 3500 грн в середньому(700 грн/година, веду группові заняття, більше годин не можу знайти, бо складно шукати учнів)
Але за рік на пролонгаціях віддав більше 500000. Ще й ввсюди тепер комісії по 10-30 відсотків
Відсотки зараз в місяць 80000. Прострочок ще немає, але розумію, що так ще рік жити не варіант
Майна немає. З родичів та друзів пару людей всього, вони про все знають, але заробляють мінімалку й точно не допоможуть
Що мені можна порадити робити? Можливо банкрутсво? Гроші на нього за 2 тижні зароблю
Або оплатити найгірші компаніі а в інших чекати на пропозицію за тіло?
Або може перекредитуватись в яких норм компаніях та далі вже прострочити?
Порадьте, будь ласка, якщо хтось щось знає. Дякую!

Добрий день всім. Хотів поділитись та спросити поради по своїм кредитам
Ситуація така
400000 грн МФО:
Найбільші з них:
Бізнес позика: 57000 (платіж в місяць 15000 для мене не сильно великий)
Selfie 42000
Credit7 - 42000
Bitcapital - 35000
Slon - 35000
CreditPlus - 30000
Moneyveo - 25000
First credit - 17000
My credit - 17000
Smartiway - 15000
Sos credit - 13000
LimonCredit - 14000
й маленькі по < 10000
Ще 100000 банки але в них всього 3500 в місяць
Мені 19 років. Заробляю я 100000 грн в місяць як ФОП. В декларації за 2024 рік було 750000 грн. Я репетитор, гроші на картку отримую кожен день по 3500 грн в середньому(700 грн/година, веду группові заняття, більше годин не можу знайти, бо складно шукати учнів)
Але за рік на пролонгаціях віддав більше 500000. Ще й ввсюди тепер комісії по 10-30 відсотків
Відсотки зараз в місяць 80000. Прострочок ще немає, але розумію, що так ще рік жити не варіант
Майна немає. З родичів та друзів пару людей всього, вони про все знають, але заробляють мінімалку й точно не допоможуть
Що мені можна порадити робити? Можливо банкрутсво? Гроші на нього за 2 тижні зароблю
Або оплатити найгірші компаніі а в інших чекати на пропозицію за тіло?
Або може перекредитуватись в яких норм компаніях та далі вже прострочити?
Порадьте, будь ласка, якщо хтось щось знає. Дякую!
Краще не перекредовуватися та не пролонговувати,можете входити в протермінування,будете поступово закривати.Я платив теж пролонгації, вчасно зупинився,то просто гроші на вітер,тіло не зменшується від того.

,можете входити в протермінування
Дякую, але наскільки ще я зрозумів їх треба оплачувати в якомусь порядку. Наприклад, біткепітал найстрашніша. Бізнес позика краще платити платежі просто, а от МайКредіт нормальний ніби

Дякую, але наскільки ще я зрозумів їх треба оплачувати в якомусь порядку. Наприклад, біткепітал найстрашніша. Бізнес позика краще платити платежі просто, а от МайКредіт нормальний ніби
Тут просто можете собі вирішити які краще, почитати на форумі, багато потім пропонує тіло.

Тут просто можете собі вирішити які краще, почитати на форумі, багато потім пропонує тіло.
Думаю так й буду робити. До прострочок закрию якнаймога більше маленьких кредитів за місяць. Й ще питання чому тут так рідко говорять про банкрутсво та практично ніколи не пропонують? Я про це мало знаю, але звучить ніби дуже гарний варіант як для великих боргів без всіляких страшилок. Хоча може так тільки в рекламах:)

Думаю так й буду робити. До прострочок закрию якнаймога більше маленьких кредитів за місяць. Й ще питання чому тут так рідко говорять про банкрутсво та практично ніколи не пропонують? Я про це мало знаю, але звучить ніби дуже гарний варіант як для великих боргів без всіляких страшилок. Хоча може так тільки в рекламах:)
Банкрутство то трохи важкий процес, можете звернутися,тут г сайті є люди яким займаються тим, вони набагато більше розкажуть про це)

Останнє редагування модератором:
Ще хотів додати, що прострочки будуть з 21 числа. Й в прострочку підуть такі кредити: Mycredit, clickcredit, moneyveo, slon, credit7, selfie, creditplus, smartiway. Там в середньому по 30000 буде. Зможу закривати по 2-3 тіла в місяць(всього буде 8 кредитів) Які з них треба буде закривати в першу чергу? *по цим кредитам вже познаходив відповіді, але може хтось зможе точніше сформулювати

Я репетитор, гроші на картку отримую кожен день по 3500 грн в середньому(700 грн/година, веду группові заняття, більше годин не можу знайти, бо складно шукати учнів)
Вибачаюсь за оффтоп. А в якій сфері репетиторством займаєтеся, якщо не секрет?

Вибачаюсь за оффтоп. А в якій сфері репетиторством займаєтеся, якщо не секрет?
Математика, на олх знаходжу школярів та студентів та об'єдную в групи по 2-3 людини. В цілому тут найскладніше це терпіння в пошуку учнів. Зареєструватись на багатьох сайтах та купувати на них рекламу(як на олх). Ну й оголошення привабливим зробити. Сильно багато знань не потрібно:)

Назад
Угорі