Щоденник Багато кредитів, підкажіть що робити

• Автор теми Автор теми daghiko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 3K

daghiko

Форумчанин
Дописи
17
Реакції
1
Бали
278
daghiko не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. На сьогоднішній день, маю багато кредитів в МФО.
Почалось все з 2000, і почала закривати один кредит іншим, поки це було можливо…
Дійшла вже до суми по тілу приблизно на 60 тисяч. В простроченні тільки 1 день по 1 кредиту, але треба якось вилізати і закривати кредити, але що робити не знаю. Наразі роботи не маю навіть. Не хочу щоб турбували 3іх осіб і хоч хтось дізнався про мої «грішки». Тільки 2 друзям змогла розповісти.

слонкредит
кредит плюс
кредос
старфин
finbar
тенго
аванс
bitкапитал
фінсфера
кредит7
Суми різні від 2 до 20 тис. по тілу, а з відсотками там взагалі космос, тисяч 100 вже набігло. На фінбарі перша прострочка. Завжди робила пролонгації, тепер не знаю що взагалі робити. Дайте пораду.
Спілкувалась з адвокатом, та пропонувала звертатися з листами і закривати за тіло, але все рівно не влаштовує те, що будуть телефонувати родичам і тд.
Я просто у відчаї. Хоч тут зможу виговоритися…

Добрий день. На сьогоднішній день, маю багато кредитів в МФО.
Почалось все з 2000, і почала закривати один кредит іншим, поки це було можливо…
Дійшла вже до суми по тілу приблизно на 60 тисяч. В простроченні тільки 1 день по 1 кредиту, але треба якось вилізати і закривати кредити, але що робити не знаю. Наразі роботи не маю навіть. Не хочу щоб турбували 3іх осіб і хоч хтось дізнався про мої «грішки». Тільки 2 друзям змогла розповісти.

слонкредит
кредит плюс
кредос
старфин
finbar
тенго
аванс
bitкапитал
фінсфера
кредит7
Суми різні від 2 до 20 тис. по тілу, а з відсотками там взагалі космос, тисяч 100 вже набігло. На фінбарі перша прострочка. Завжди робила пролонгації, тепер не знаю що взагалі робити. Дайте пораду.
Спілкувалась з адвокатом, та пропонувала звертатися з листами і закривати за тіло, але все рівно не влаштовує те, що будуть телефонувати родичам і тд.
Я просто у відчаї. Хоч тут зможу виговоритися…
у вас взагалі ситуація не критична, головне не беріть слухавку та чекайте вигідних пропозицій. У мене 2 місяці тому приблизно так було, а зараз вже втричі більше, а все тому, що робив пролонгації і перекредитації, та і не так давно знайшов цей форум, який однозначно допомагає

у вас взагалі ситуація не критична, головне не беріть слухавку та чекайте вигідних пропозицій. У мене 2 місяці тому приблизно так було, а зараз вже втричі більше, а все тому, що робив пролонгації і перекредитації, та і не так давно знайшов цей форум, який однозначно допомагає
Я просто переймаюсь як би вони не почали тероризувати моїх родичів та друзів…
а чому? це погана ідея?

а чому? це погана ідея?
юрист вам нічим зараз не допоможе тільки на гроші розведе, юрист буде потрібен лише у випадку коли буде суд
Не хочу щоб турбували 3іх осіб
біткапітал точно буде турбувати всіх кого тільки можна, тому їх краще закрити в першу чергу

а чому? це погана ідея?
і я переймався, поки не почали дзвонити. Якщо не хочете казати правду, то спихуйте все на шахраїв, але якщо по правді, то вони і є шахраї, тому і брехати не потрібно)

Це те саме, якби ваших родичів і друзів турбували шахраї.
Просто всіх попередити, щоб не спілкувались.Подзвонять трохи і перестануть.

а чому? це погана ідея?
одразу з вами ніхто і говорити не буде, а будуть с вас витягати як можна більше грошей! будуть вам пропонувати різні акції, аби ви їм щось заплатили, а кредит буде на місці. Так що наберіться терпіння, та не бійтеся що хтось дізнається! як то кажуть "5 хвилин позору, і знову на коні"!

а чому? це погана ідея?
Дзвінки будуть стовідсотково,це факт. Нема таких боржників,у яких нікому не звонили.
Погана ідея першому виходить на контакт. Читайте розділи по своїх МФО,і не тількі. Все підряд читайте.

юрист вам нічим зараз не допоможе тільки на гроші розведе
Вони пропонують оформлювати документи і кожному кредитору надсилати, з проханням закрити за тіло. Наче б то пропонують договір з гарантією результату…

Вони пропонують оформлювати документи і кожному кредитору надсилати, з проханням закрити за тіло. Наче б то пропонують договір з гарантією результату…
Ні в якому разі. Вони це хто? Яка компанія?

чому? це погана ідея?
Пустая трата денег на адвоката.
Отправка писем с вашей подписью - хуже некуда.
В данном случае любой суд установит, что вы согласны с договором и оформляли там займ. 🤷
Це те саме, якби ваших родичів і друзів турбували шахраї.
Это даже не одно и то же, а именно оно и есть)))
Оффтоп
ну то я так, свое макло всунул))))
Типа умный

я гадаю, що цих псевдо юристів з такими пропозиціями створили самі ці шараги типу МФО....немає ніде ніякої гаранції! просто чекайте, тоді буде результат!

повна х*рня, не ведіться

Потом все суды проиграете и судья назначит платить все их хотелки.

Бл...:facepalm:
Из-за этих ипанатов у форума проблемы
Они кидают людей, а по итогу люди предъявляют претензии нашей администрации.
Не связывайтесь с этими конечными

з гарантією результату…
Гарантию результата дают только мошенники.
Ни один адвокат в жизни не даст никакой гарантии результата.
І щє з АО «Захист» спілкувалась з того самого приводу…
Господи... Ну, что Вас так тянет к мошенникам...

Назад
Угорі