Аж просльозився

• Автор теми Автор теми TheyCallMeOnMyCellphone
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

TheyCallMeOnMyCellphone

Форумчанин
Дописи
250
Реакції
245
Бали
2725
TheyCallMeOnMyCellphone не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
9188c7716acf364b49be8a3ad51c7400.png

Вони найдуть мені близьких :yahoo:можливо воскресять когось !?

Нагадало цю музику -

Це хто ж такий щедрий? І скільки просрочка?

Кредит Плюс
Не знаю але думаю щедрість звязана з тим що не змогли найти ні кого кому можна було надоїдати бо по факту Я немаю близьких людей в Україні, Батьки закордонном вже 22 роки, Я виїхав з України в 11 років. Соцмережами не користуюсь то пара друзів тоже ніяк на радар не вийдуть.

Але б було непогано

Post automatically merged:

Небайдужа людина вам написала. А тіло яке було?

Здається 8500 або 9000 не памятаю точно а сімку шукати щоб в кабінет зайти лень чи Кредит плюс 8500 чи КредитАП 8500

Кредит Плюс
Не знаю але думаю щедрість звязана з тим що не змогли найти ні кого кому можна було надоїдати бо по факту Я немаю близьких людей в Україні, Батьки закордонном вже 22 роки, Я виїхав з України в 11 років. Соцмережами не користуюсь то пара друзів тоже ніяк на радар не вийдуть.

Але б було непогано

Здається 8500 або 9000 не памятаю точно а сімку шукати щоб в кабінет зайти лень чи Кредит плюс 8500 чи КредитАП 8500

Ну той шукають родичів) а може якись вуйко з Канади знайдеться! )))))

Кредит Плюс

Але б було непогано

"дизайн" кредит плюс, і все таки скільки днів просрочки?

Треба на початку прострочки бути лояльними, а не перелопатити всі методи на боржнику, рахуючи проценти з космосу, а потім, зрозумівши, що не діє, згадують про толерантне ставлення до клієнта. І нарешті із "ніщеброда, скотини, падлюки, нічтожества" ти , нарешті стаєш "Шановний...". А не запіздале каяття від них?! Прорахувалися: ми ж горда нація! Не діє!

"дизайн" кредит плюс, і все таки скільки днів просрочки?

Брав літом в кінці Червня в один день 16 дістав а на слідуючий ще 9 15-16го Липня коли докачав ліміти достатньо високо тих що ще давали перед просрочним завалом.

Ну той шукають родичів) а може якись вуйко з Канади знайдеться! )))))

Тяжко шукати буде, в Бабці було два чоловіка а так в Мами та мого вуйка дві різні фамілії, тай Бабця після смерті другого чоловіка поміняла фамілію назад на дівочу так що в нашій малій сімї кожен різну фамілію носить.
От хто потерпів це начальство ватсону у Франківську, Уявляю як всі ці мфошники після просрочки почали туда дзвонити шукати менеджера якого не існує )))

Вам списали 21,000 ))) ? Цікаво у Вас родичів найшли чи тоже як у мене їх немає тому пробують хоч якось щось вернути?
По жизни я ни кто, зовут меня ни как! Ни площадей жилих, ни родичей живых. По линии жены пробовали, облизались. Я ❄:bye:

Треба на початку прострочки бути лояльними, а не перелопатити всі методи на боржнику, рахуючи проценти з космосу, а потім, зрозумівши, що не діє, згадують про толерантне ставлення до клієнта. І нарешті із "ніщеброда, скотини, падлюки, нічтожества" ти , нарешті стаєш "Шановний...". А не запіздале каяття від них?! Прорахувалися: ми ж горда нація! Не діє!
В мене мама так казала,коли я їй розповіла , що готівка срана обклеїла, каже, що як після того вони розраховують на оплату? Все вже, перед сусідами опозорили (як вони вважають), що ще може бути гірше? Фіг їм тепер, а не оплата))) Тут я з нею солідарна)))

Ребят, их можно закрыть за тело

Повертати гроші які вони в той же день дадуть якійсь бідній дівчині яка потім буде пролонгації роботи та платити 500% в рік? Ні Я джентльмен, тай зняти нічого вони ні з кого не зможуть, а так як в Україні по Зак. Паспорту то й виїзд навіть через дуже швидкий суд заборонити ніяк не зможуть, наша влада подвійне громадянство не признає а брали кредити на Укр Громадянство а так то і кредити не признаються. Тай взагалі якісь махінації не понятні, хтось на мене набрав кредитів - фотографії мої з фейсбук вкрали, прифотошопили якийсь папір з кривим почерком так само як фотошоплять пopнo постери, надавали ліві контактні номери людей яких не знаю, місць де ніколи не працював тай щей скани прописки квартир яких не існує. А МФО нічого не провірили тай комусь гроші подарували. Бардак тай все.

Anna85, мама ваша молодець. Побільше би таких мам, щоб порозумілися зі своїми дітьми, які встряли випадково в мфо. Молодець!

Anna85, мама ваша молодець. Побільше би таких мам, щоб порозумілися зі своїми дітьми, які встряли випадково в мфо. Молодець!
Дякую!! розказую їй історії з форуму, як батьки буває реагують на це все,як із дому женуть, виписують, відказуються, то вона в шоці просто((( Все в мене перепитує,як же так, малу мені мою приводить в приклад,тіпа того, що якби та моя мала влізла в це все ,хіба я б від неї відказалась?? Ну вообщем, в неї це в голові не владається((( А я в який раз переконалась, що моя мамочка найкраща!!)))

Назад
Угорі