Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Ааа,тепер зрозуміло, думаю,наче ж за маму писала, про пісьма не було в мене)))) А так то да, уявляю,скільки в мене на електронці таких листів)) Я туда вже давно не заглядала, і в особисті кабінети не заходжу, може і мені такі листи щастя шлють))
Ааа,тепер зрозуміло, думаю,наче ж за маму писала, про пісьма не було в мене)))) А так то да, уявляю,скільки в мене на електронці таких листів)) Я туда вже давно не заглядала, і в особисті кабінети не заходжу, може і мені такі листи щастя шлють))
странно , но письма почти никто не шлет.... с моих 12 только май кредит. но там только 5 день просрочки.....
Post automatically merged:
и по выписке когда оплаты смотришь по некоторым не указанно куда деньги ушли , в моно нельзя по такой оплате квитанцию скачать ( в привате еще не пробовала), и вообще заходишь в личный кабинет и у многих нет истории сколько уже закрыл кредитов и какие оплаты делал... Как по мне все это еще раз доказывает кто на самом деле мошенник....
Post automatically merged:
я еще до просрочки с оператором общалась алекс кредит, мол назовите сколько я в общем по кредиту денег отдала ( там наверное по 1000 грн каждые 10 дней пролонгаций 15 было тогда). ответ - у нас такой инфо нет и мы ее не выдаем
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.