Natasha15999
Читач
- Дописи
- 33
- Реакції
- 21
- Бали
- 1765
Natasha15999 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скільки у вас прострочення?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зверніть увагу що лист від CLY, що до кредиту в Авіра.
Мене завтра має бути їхній "суд" прислали смс, запрошували.Действительно или нет?
А у мене вже був суд,заочной,прислали смс,що присудили сплатити весь борг. Мене не запросили.?Мене завтра має бути їхній "суд" прислали смс, запрошували.
А у мене вже був суд,заочной,прислали смс,що присудили сплатити весь борг. Мене не запросили.?
Вам були листи заказні, якщо було то багато?А у мене вже був суд,заочной,прислали смс,що присудили сплатити весь борг. Мене не запросили.?
Не булоВам були листи заказні, якщо було то багато?
В мене 4 листи від них, і ще з 6 мфо, а мене їх десь 10, я походу везуча на ці листи "щастя" ?Не було
Звичайні листи чи заказні? Якщо звичайні,то у кожного з нас їх купа,я ними грубку розтоплюю.В мене 4 листи від них, і ще з 6 мфо, а мене їх десь 10, я походу везуча на ці листи "щастя" ?
І мене пугаютьДействительно или нет?
Авира пугают судебным рассмотрением
Мой Вам совет, не прячьте голову в песок. То, что сегодня это спам - дает время для подготовки к будущему. Читайте, изучайте и ничего не бойтесь.Пришла смс от avira что после завтра суд
БредА мне такая штука пришла. Может такое быть?
no coments )))А мне такая штука пришла. Может такое быть?