Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це питання чи ствердження?Комусь дзвонили на роботу
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це питання чи ствердження?Комусь дзвонили на роботу
Это мурахи))Це питання чи ствердження?
Питання.бо прийшло повідомлення що будуть дзвонити на роботуЭто мурахи))
Мені пишуть що мене будуть шукать на роботі,а я ж ніде не працююКомусь дзвонили на роботу
А вы всему верите, что пишут)) Тут угадать сложно, будут или нет. Предупредите на работе, что могут позвонитьПитання.бо прийшло повідомлення що будуть дзвонити на роботу
То знайдуть Вам роботу щоб було куди дзвонитиМені пишуть що мене будуть шукать на роботі,а я ж ніде не працюю
На старую позвонят, на ту что вы в интернете нашли))Мені пишуть що мене будуть шукать на роботі,а я ж ніде не працюю
На вебкам не можна дзвонити)))На старую позвонят, на ту что вы в интернете нашли))
То їм не помєха)???Мені пишуть що мене будуть шукать на роботі,а я ж ніде не працюю
А что там можно, я не вкурсе?)) Думаю они найдут, как с бывшими работодателями связаться))На вебкам не можна дзвонити)))
Зайди подивисьА что там можно, я не вкурсе?))
Не хочу, мне лень))Зайди подивись
А ты смотрю в курсе, что можно, что нельзя))На вебкам не можна дзвонити)))
Бл* це не смішно??На старую позвонят, на ту что вы в интернете нашли))
Я писала всюди що працюю в магазині,але я там вже не працюю майже 4роки,може і дозвоняться,байдужеА что там можно, я не вкурсе?)) Думаю они найдут, как с бывшими работодателями связаться))
Это была шутка))Бл* це не смішно??
Я писала всюди що працюю в магазині,але я там вже не працюю майже 4роки,може і дозвоняться,байдуже