Angelocheck
Форумчанин
- Дописи
- 66
- Реакції
- 19
- Бали
- 8
Angelocheck не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Все смс - это пугалки!
А лист заказний можуть прислати?Пугалки ещё не раз придет
Моніторте себе в реєстрі боржників і на судовій владі.А лист заказний можуть прислати?
Я подивилася, нема ніде, як подивитися судові справи мфо?Моніторте себе в реєстрі боржників і на судовій владі.
Може прийти і заказний від МФО, але там буде макулатура.
Всі листи від МФО (не заказні) - макулатура.
Всі смс і листи на електронну пошту - спам.
Всі дзвінки від МФО - спам, краще не спілкуватися взагалі.
Тільки якщо лист прийде із суду (повістка) або якщо знайдете себе в реєстрах, то потрібно буде розбиратися.
Я подивилася, нема ніде, як подивитися судові справи мфо?
Якщо буде надпис, то я буду в реєстрі боржників, я правильно розумію?Сторона по справі - вводите юридичну назву МФО.
МФО подають на 1-5% боржників, якщо пропустити засідання, то нарахують все, що хоче МФО. Їм легше продати "колєкторам" ваш договір, чим подавати в суд.
Але МФО зараз масово роблять виконавчі написи, які зносяться в суді.
Вам потрібно думати не про суд з МФО, а моніторити себе в реєстрі боржників і зновити напис, якщо хтось зробить.
Так, в реєстрі боржників.Якщо буде надпис, то я буду в реєстрі боржників, я правильно розумію?
Чи надпис дивися десь окремо?
Особенно от оператора - что "завтра будет сниматься абонплата" - не ведитесь!Все смс - это пугалки!
Я на своего интернет провайдера скоро молиться начну! У него программа - бесплатный интернет на период карантина!!!Особенно от оператора - что "завтра будет сниматься абонплата" - не ведитесь!
Они конечно ляпнули не подумавЯ на своего интернет провайдера скоро молиться начну! У него программа - бесплатный интернет на период карантина!!!
Уже не могу вспомнить когда платил!!!
Фрегат. Не плачу с июня. Якобы пониженная скорость, но я не понимаю, в каком месте она пониженная. Фильмы онлайн, как и раньше., ничего не тормозит.Они конечно ляпнули не подумав
Это кто такие щедрые?
Вот млять олигарх ! НЕ вый06уйся )))Я на своего интернет провайдера скоро молиться начну! У него программа - бесплатный интернет на период карантина!!!
Это все зависть)))Вот млять олигарх ! НЕ вый06уйся )))