Автодозвон егроши не озвучивает всю сумму

• Автор теми Автор теми SOLOMON
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 3K
Dusha?, с ходу новый прекол
Сторони також погоджуються з тим, що укладення цього Договору в повній мірівідповідає їх інтересам, та жодна із Сторін не буде оскаржувати у майбутньому дійсність цього Договору (в цілому або його окремих положень) в судовому порядку.
:попкорн:
Dusha?,
8.8. До правовідносин за цим Договором встановлюється загальний строк позовноїдавності що за визначенням статті 257 Цивільного кодексу України складає 3 (три) роки.

Dusha?, с ходу новый прекол

:попкорн:
???
Adios, Нехай гуляють тоді ?????
8.8. До правовідносин за цим Договором встановлюється загальний строк позовноїдавності що за визначенням статті 257 Цивільного кодексу України складає 3 (три) роки.

Доброго времени суток. Вот, обратил внимание,звонят евоши в режиме автодозвона и автоответчик озвучивает сумму долга ,причем, уже который раз, озвучивается сумма после запятой. Вместо 80070,72 грн. ,озвучиваются только копейки или 70,72 грн., скромно умалчивая основные их хотелки. Че за нах.? У кого так же?
Ето значит что столько надо и заплатить ,да слышал оно когда говорит гривны какбутьто замыливает звук

Ето значит что столько надо и заплатить ,да слышал оно когда говорит гривны какбутьто замыливает звук
Если зайти на Убки то там сума на много менше так что решайте сами сколько вам платить мне предлагали почти тело ,а щяс перепродали брейкам

Я чесно і добросовісно терплю їхні автодозвони й досі?
номер никак нельзя поменять?
разрешили дозванивать пол-часа в сутки..
запретили
6) використовувати функцію (сервіс) автоматичного додзвону до споживача, його близьких осіб, представника, спадкоємця, поручителя, майнового поручителя, третіх осіб, взаємодія з якими передбачена договором про споживчий кредит та які надали згоду на таку взаємодію, протягом більше 30 хвилин на добу

Доброго времени суток. Вот, обратил внимание,звонят евоши в режиме автодозвона и автоответчик озвучивает сумму долга ,причем, уже который раз, озвучивается сумма после запятой. Вместо 80070,72 грн. ,озвучиваются только копейки или 70,72 грн., скромно умалчивая основные их хотелки. Че за нах.? У кого так же?
Доброго!у меня также ,сумма.......60гр.(а на самом деле где-то 90тыс,я не знаю).

В мене ще два телефони є?Один вже правда Фактор десь нарив,як їх клине,то я там теж в польоті?
:D:D

засветился где-то.. ищейки из них слабые. с номером даже в привате засвеченным, факторята только электронку нашли, и то им скорее всего её касса слила

:D:D

засветился где-то.. ищейки из них слабые. с номером даже в привате засвеченным, факторята только электронку нашли, и то им скорее всего её касса слила
Нова пошта злила скоріше всього?

Назад
Угорі