viki_vr
Форумчанин
- Дописи
- 139
- Реакції
- 45
- Бали
- 193
viki_vr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Навіщо їм це? Ви можете все життя частково вносити, а вони нараховувати. Списують тим, від кого вони вже нічого не чекають.Прийшла така смс . Задовбувати спочатку рідних вже більше місяця прострочка . Але щось частково там вносила . Є якось вірогідність що до тіла або іншу пропозицію запропонують ?
Отам де "ха-ха" написано?Як реагувати?
У вас там є гарний варіант на скріні
в мене майже два місяці вже прострочка, то нічого нормального не пропонували, тільки знижку невеличкуПрийшла така смс . Задовбувати спочатку рідних вже більше місяця прострочка . Але щось частково там вносила . Є якось вірогідність що до тіла або іншу пропозицію запропонують ?
Рано ще. Наберіться тепінняв мене майже два місяці вже прострочка, то нічого нормального не пропонували, тільки знижку невеличку
я бы закинул в спам и пошел пить пиво))Прийшла така смс . Задовбувати спочатку рідних вже більше місяця прострочка . Але щось частково там вносила . Є якось вірогідність що до тіла або іншу пропозицію запропонують ?

Старожилам форуму в цьому плані легше- ви вже знаєте що від якої шараги чекати. Тим же,хто на ранніх прострочках , та ще і вперше дуже складно розібратись в ситуації з цими дзвінками безкінечними, повідомленнями. Кожне смс -погрози судами,колекторами,дзвінками на роботу, третім особам. Не хочеться ранком просипатись, бо знову цей жах з 9 до 20 години...я бы закинул в спам и пошел пить пиво))![]()
Я навіть вдячний звонілкам,що почистили оточенняСтарожилам форуму в цьому плані легше- ви вже знаєте що від якої шараги чекати. Тим же,хто на ранніх прострочках , та ще і вперше дуже складно розібратись в ситуації з цими дзвінками безкінечними, повідомленнями. Кожне смс -погрози судами,колекторами,дзвінками на роботу, третім особам. Не хочеться ранком просипатись, бо знову цей жах з 9 до 20 години...
та воно то так,але з чемної дівчинки стати шахрайкою, аферисткою,хз що вони ще там плетуть, якось не айс...ну нічого,звикнемо,а оточення хай саме вибирає вірити чи ні...Я навіть вдячний звонілкам,що почистили оточення
Ооооо!! В 2018 году у меня была тотальная чистка. Амно отмечалось, на их место пришли достойные люди. Вот уже пять лет дружим/общаемся и все прекрасно. Так что я тоже им за это благодарен. Удивительно, но и от звонилок, как оказалось, есть пользаЯ навіть вдячний звонілкам,що почистили оточення
Чому не айс? Аферисти в кримінальних колах досить таки поважні людита воно то так,але з чемної дівчинки стати шахрайкою, аферисткою,хз що вони ще там плетуть, якось не айс...ну нічого,звикнемо,а оточення хай саме вибирає вірити чи ні...
Я был наркоманом, зеком, вором, карманником, медвежатником, представителем ЛГБТ-культуры. Разве что трансгендером не был. Но это не точно.та воно то так,але з чемної дівчинки стати шахрайкою, аферисткою,хз що вони ще там плетуть, якось не айс...ну нічого,звикнемо,а оточення хай саме вибирає вірити чи ні...
Бабки ще слово не вивчилиРазве что трансгендером не был.
Точно. Ну, все ещё впереди)))Бабки ще слово не вивчили
ооо, то я стаю поважною пані... хоч в чомусь прогрес...Чому не айс? Аферисти в кримінальних колах досить таки поважні люди
Чому не айс? Аферисти в кримінальних колах досить таки поважні люди
Боже, який список тих,ким я ще не стала... Є куди рости...Я был наркоманом, зеком, вором, карманником, медвежатником, представителем ЛГБТ-культуры. Разве что трансгендером не был. Но это не точно.
Это всё я узнал от околоподъездных бабушек.
Нема межі досконалості!ооо, то я стаю поважною пані... хоч в чомусь прогрес...
Боже, який список тих,ким я ще не стала... Є куди рости...
Ростем... що тут скажеш.Від"ємний ріст.Нема межі досконалості
Чому від'ємний?Ростем... що тут скажеш.Від"ємний ріст.
Я большую часть того, кем я был не помню просто)Боже, який список тих,ким я ще не стала... Є куди рости...