Аванс кредит . Як реагувати ?))

• Автор теми Автор теми viki_vr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 3K

viki_vr

Форумчанин
Дописи
139
Реакції
45
Бали
193
viki_vr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшла така смс . Задовбувати спочатку рідних вже більше місяця прострочка . Але щось частково там вносила . Є якось вірогідність що до тіла або іншу пропозицію запропонують ?

Вкладення

• 26AB40DD-3E7B-4265-AED6-4412E79FAD03.webp
    26AB40DD-3E7B-4265-AED6-4412E79FAD03.webp
    17.9 Кб · Перегляди: 518
Як реагувати?
У вас там є гарний варіант на скріні

Прийшла така смс . Задовбувати спочатку рідних вже більше місяця прострочка . Але щось частково там вносила . Є якось вірогідність що до тіла або іншу пропозицію запропонують ?
Навіщо їм це? Ви можете все життя частково вносити, а вони нараховувати. Списують тим, від кого вони вже нічого не чекають.

в мене майже два місяці вже прострочка, то нічого нормального не пропонували, тільки знижку невеличку

я бы закинул в спам и пошел пить пиво)):drinks:

я бы закинул в спам и пошел пить пиво)):drinks:
Старожилам форуму в цьому плані легше- ви вже знаєте що від якої шараги чекати. Тим же,хто на ранніх прострочках , та ще і вперше дуже складно розібратись в ситуації з цими дзвінками безкінечними, повідомленнями. Кожне смс -погрози судами,колекторами,дзвінками на роботу, третім особам. Не хочеться ранком просипатись, бо знову цей жах з 9 до 20 години...

Старожилам форуму в цьому плані легше- ви вже знаєте що від якої шараги чекати. Тим же,хто на ранніх прострочках , та ще і вперше дуже складно розібратись в ситуації з цими дзвінками безкінечними, повідомленнями. Кожне смс -погрози судами,колекторами,дзвінками на роботу, третім особам. Не хочеться ранком просипатись, бо знову цей жах з 9 до 20 години...
Я навіть вдячний звонілкам,що почистили оточення

та воно то так,але з чемної дівчинки стати шахрайкою, аферисткою,хз що вони ще там плетуть, якось не айс...ну нічого,звикнемо,а оточення хай саме вибирає вірити чи ні...

Ооооо!! В 2018 году у меня была тотальная чистка. Амно отмечалось, на их место пришли достойные люди. Вот уже пять лет дружим/общаемся и все прекрасно. Так что я тоже им за это благодарен. Удивительно, но и от звонилок, как оказалось, есть польза:)

та воно то так,але з чемної дівчинки стати шахрайкою, аферисткою,хз що вони ще там плетуть, якось не айс...ну нічого,звикнемо,а оточення хай саме вибирає вірити чи ні...
Чому не айс? Аферисти в кримінальних колах досить таки поважні люди

Я был наркоманом, зеком, вором, карманником, медвежатником, представителем ЛГБТ-культуры. Разве что трансгендером не был. Но это не точно.
Это всё я узнал от околоподъездных бабушек.

ооо, то я стаю поважною пані... хоч в чомусь прогрес...
Я был наркоманом, зеком, вором, карманником, медвежатником, представителем ЛГБТ-культуры. Разве что трансгендером не был. Но это не точно.
Это всё я узнал от околоподъездных бабушек.
Боже, який список тих,ким я ще не стала... Є куди рости...

Назад
Угорі