Аванс кредит можуть подати до суду?

• Автор теми Автор теми myshka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 2K
Зрозуміло. Дякую.
Вибачте, якщо різка була.
В суд ходят не сразу, не через 5дней, неделю или месяц или даже 2-3месяца и ничего как писали выше нет страшного в суде, это даже для кого-то облегчение что "все кончилось", и суд никак не затронит ваших родственников, успокойтесь и все будет хорошо.

В суд ходят не сразу, не через 5дней, неделю или месяц или даже 2-3месяца и ничего как писали выше нет страшного в суде, это даже для кого-то облегчение что "все кончилось", и суд никак не затронит ваших родственников, успокойтесь и все будет хорошо.
Дякую. Намагаюсь заспокоїти себе, але погано виходить.
Вибачаюсь, якщо якось відповіла негативно.

Намагаюсь заспокоїти себе, але погано виходить.
Просто не треба перейматися так...
Все мине. Все буде добре. За 7 років роботи форума я не бачив, щоб вийшло все погано з того, що радять тут.

Дякую. Намагаюсь заспокоїти себе, але погано виходить.
Вибачаюсь, якщо якось відповіла негативно.
Как писал выше золтан, будете потом смеяться над всем этим, главная проблема это неумение жить по средствам, или другая причина из-за которой есть долги, вот об этом надо беспокоится, а отдать деньги- это не проблема, а временные финансовые трудности.

Вообще ничего с момента взятия у них 18к, где и у кого мой кредит уже и не помню, продали кому-то или нет, 8мес просрочка
О, я до сих пір не можу забути Юріка чи Вовіка з їх компанії, який мені погрожував істерично, що «буде трясти мого 70-річного батька» (у мене такого немає взагалі 🤣).
Мене продали К-Капіталу, конєчно же 😁 Але до продажу пропозиції були, щось там «тіло» +

Мені пише якийсь менеджер що подають керівництву на продаж мій договір якщо сьогодні не сплачу. Кому зазвичай продають? Та 11 днів протермінування чи не рано?

Мені пише якийсь менеджер що подають керівництву на продаж мій договір якщо сьогодні не сплачу.
Вот с этой фразы прям паццталом.
А именно: бредятина.
Да пусть передает кому угодно.
Та 11 днів протермінування чи не рано?
Рано. Самое время психологически давить, пока человек не адаптировался.

Мені пише якийсь менеджер що подають керівництву на продаж мій договір якщо сьогодні не сплачу. Кому зазвичай продають? Та 11 днів протермінування чи не рано?
звісно рано

Також сьогодні прислали, що якщо не буде сплачено тіло (10к), то у них типу запланована передача договору до фактиронгової компанії. Протермінування 20 днів. Платити зараз немає чим, тому ігнорую. До цього пару днів назад писали у вайбер що спишуть все якщо заплачу за тіло до 16:00, намагався домовитися щоб сплатити через тиждень - відмовили, сказали що я не можу висувати свої правила, тільки компанія може це робити))

А мені у вайбер і телеграм пишуть що починають продзвін 3х осіб. Це реально вони дзвонитимуть чи лякалка?

А мені у вайбер і телеграм пишуть що починають продзвін 3х осіб. Це реально вони дзвонитимуть чи лякалка?
лякалка
але можуть) в теорії будь-яка мфо може це робити і закон на їхній стороні

лякалка
але можуть) в теорії будь-яка мфо може це робити і закон на їхній стороні
Я розумію. Але цікавить саме авнс кредит. Бо за деяких знаю, що там вони взагалі нікого не турбують. Тільки смс і іноді дзвінки особисто .

Я розумію. Але цікавить саме авнс кредит. Бо за деяких знаю, що там вони взагалі нікого не турбують. Тільки смс і іноді дзвінки особисто .
у мене нікого не турбували вони, тільки лякали дзвінками і листами

Назад
Угорі