Аванс кредит можуть подати до суду?

• Автор теми Автор теми myshka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 2K
Мені цікаво, невже люди коли беруть кредит в МФО не думають наперед що буде суд та розголос? 🧐

Мені цікаво, невже люди коли беруть кредит в МФО не думають наперед що буде суд та розголос? 🧐
Коли береш, завжди думаєш, що повернеш😔

не думають, якщо стикаються з цим вперше
Навіть, якщо і не вперше...

а що мівіноїди вже наплели байок?
Якщо ви про мфо, то багато. Якщо батькам то нічого. Не дзвонили і не писали їм. Поки що.

ні ну якщо людина каже що батьки не переживуть суду, то думав що дзвонілки вже наплели казок, опишуть меблі, викрутять лампочки, заберуть останні труси)))
Гадаю, десь так і було)

ні ну якщо людина каже що батьки не переживуть суду, то думав що дзвонілки вже наплели казок, опишуть меблі, викрутять лампочки, заберуть останні труси)))
А я вибачаюсь, що смішного було сказано??? Я розумію Вам весело і все таке... Все ж таки це мої батьки, а не Ваші. Якщо я кажу, що не переживуть, то значить так і є. І аж ніяк не має з чого сміятись. Можна більше поваги.
Дякую

А я вибачаюсь, що смішного було сказано??? Я розумію вам весело і все таке... Все ж таки це мої батьки, а не Ваші. Якщо я кажу, що не переживуть, то значить так і є. І аж ніяк не має з чого сміятись. Можна більше поваги.
Дякую
а де я сміявся над вами?

багато людей які не знають як це все працює, ведуться на байки цих уродів і платять їм все, що вони скажуть, навіть майно продають

це взагалі не смішно, читайте форум і все зрозумієте

Подають ті, кому вони продають. Але Аванс перед продажем запропонують умови, більш - менш нормальні 👍
Вообще ничего с момента взятия у них 18к, где и у кого мой кредит уже и не помню, продали кому-то или нет, 8мес просрочка

Когда берут в мфо то работает наверное одно полушарие, где найти деньги, а второе, как их отдать отключается, включается за день до дня оплаты🤌

Все ж таки це мої батьки, а не Ваші. Якщо я кажу, що не переживуть, то значить так і є. І аж ніяк не має з чого сміятись. Можна більше поваги.
Батьків треба поважати і цінувати, та і щоб вберегти їм нерви варто доступно пояснити всю ситуацію

а де я сміявся над вами?

багато людей які не знають як це все працює, ведуться на байки цих уродів і платять їм все, що вони скажуть, навіть майно продають

це взагалі не смішно, читайте форум і все зрозумієте
Можливо я не так зрозуміла, окей.

Я не збираюсь нічого продавати, віддавати майно і т.д..
Я запитала про них, чи йдуть в суд і все таке.. А починається якесь "глузування" замість того щоб підсказати щось, порадити.

Можливо я не так зрозуміла, окей.

Я не збираюсь нічого продавати, віддавати майно і т.д..
Я запитала про них, чи йдуть в суд і все таке.. А починається якесь "глузування" замість того щоб підсказати щось, порадити.
А что суд, ваше майно опишут вроде если сумма будет больше 150 в позове и то не факт(ну я так насколько знаю из сообщений здесь), а обычный суд по мфо ваши родители даже знать о нем не будут, суд то с вами а не с ними.

А что суд, ваше майно опишут вроде если сумма будет больше 150 в позове и то не факт(ну я так насколько знаю из сообщений здесь), а обычный суд по мфо ваши родители даже знать о нем не будут, суд то с вами а не с ними.
Зрозуміло. Дякую.
Вибачте, якщо різка була.

Назад
Угорі