Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мене передавали кредит капіталу, лояльних пропозицій не було, а потім продали тому ж самому кредит капіталу, спочатку були дзвінки, а зараз взагалі зниклиДобрий лень. Чи передав когось Аванс Кредит колекторам? Які дії роблять? Чи йдуть на лояльне закриття і через скільки часу?
Дзвінки тільки вам? Скільки часу наярювали вам?Мене передавали кредит капіталу, лояльних пропозицій не було, а потім продали тому ж самому кредит капіталу, спочатку були дзвінки, а зараз взагалі зникли
Можливо не тільки мені, мені за них ніхто нічого не казав. Вони мені смс зазвичай слали, коли договір був ще в аванса, смс слали через день, можливо і дзвонили. Після того як викупили договір в грудні, було 2 - 3 дзвінка з номера 044 які через гетконтакт оприділились, ніодної смс не прислали і нічого не пропонували, хоча в УБКІ дані подають регулярноДзвінки тільки вам? Скільки часу наярювали вам?
Мне пока только названивают , саму интересует закрытие за тело . С ними разговаривала, ответ нет , невозможно, ведь я брала под % и о каком списании может идти речь. Инфы не находила что закрывали за тело . Жду дальшеДобрий лень. Чи передав когось Аванс Кредит колекторам? Які дії роблять? Чи йдуть на лояльне закриття і через скільки часу?
Мені пропонують за тіло 6 місяців протермінуванняМне тоже названивают, на тело не идут ни в какую . У меня три их продукта . Везде просрочка . Очень тугие . Мне кажется что на тело они не пойдут.
Ого . Может тоже забить и ждать (Мені пропонують за тіло 6 місяців протермінування
А як Ви з ними спілкувались чи ігнор? Чи вони в повідомленнях пропозиції шлють?Мені пропонують за тіло 6 місяців протермінування
А где ещё займ у них ?Мне тоже названивают, на тело не идут ни в какую . У меня три их продукта . Везде просрочка . Очень тугие . Мне кажется что на тело они не пойдут.
аванскредит та фінбар тіло по 3500А где ещё займ у них ?
Аванс Кредит тело 3000, Креди Сенд тело 3000, Фин Бар 1200.А где ещё займ у них ?
На якому терміні передали на продзвін колекторам?Так спілкуюсь, бомблять з примаколект, еапб та кредиткапітал нещодавно з'явився, коштів на них поки немає йдуть лісом.
За цей час передавали колекторам?Мені пропонують за тіло 6 місяців протермінування
Приблизно місяць протермінування точно не скажу не памятаюНа якому терміні передали на продзвін колекторам?
За цей час передавали колекторам?
Я закрив Кредісенд і Аванс... Лишився Фінбар...тіло 5900 прострочка 28 днів
Цікаво коли і кому передають на продзвін
А у вас скільки прострочка?Мне пока только названивают , саму интересует закрытие за тело . С ними разговаривала, ответ нет , невозможно, ведь я брала под % и о каком списании может идти речь. Инфы не находила что закрывали за тело . Жду дальше
28 днейА у вас скільки прострочка?
Ну в мене сьогодні 29ий...28 дней
Що за діджики? Вперше чуюНе пишіть свої суми, на форумі теж є колектори.
З кредит капіталом чекайте і пропозиція буде. Головне не дочекатись суду)
Аванс мій якийсь 1 договір діджикам продав - це взагалі сюр.