Аванс кредит. Чи можна закрити за тіло кредиту?

• Автор теми Автор теми laco4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 3K
Завдяки форума зрозуміла,що то не сама більша проблема. Більше року в прострочках,до цього часу дзвонять мені, мамі , дочці,бо ще маю багато не закритих боргів. Блок на вхідні з незнайомих номерів , з більш менш адекватними переписувалась у вайбері та телеграмі, позакривала за тіла. На перших порах "зносило дах", бо живу в селі, купа мфо обдзвонила пів села, звісно ж всі "постраждалі"з "претензіями" до мене побігли... і що ? та нічого страшного в тих дзвінках немає. Людям пояснила,як спілкуватись з дзвонарями, на роботі керівника також попередила про те,що можуть дзвонити,відреагував адекватно. Більше року живу з цим, працюю, потроху закриваю. З юристом готуємось до суду. Якось так.
А з ким буде суд?
І за яку суму?

Добрий день всім!
Маю прострочення у Аванс кредит та сендкредит, десь біля 14-15 днів! Дзвонять постійно, я з ними спілкуюся, погрожують постійно телефонувати контактним особам, хамлять, шантажують та таке інше((( тіла в них не великі аванс 6000 грн хочуть 13000 грн, стенд кредит 4000 грн хочуть 11000 ( але вже пропонують за 7500 грн закрити)
Хочу дізнатися чи реально вони турбують оточуючих? Чи можливо закрити їх за тіло?
Велике дякую за поради та відповіді)
Привіт. Оточення турбують. Через 4 місяці закрила за тіло позики

Сьогодні,написали в телеграм
Маряна добрий день.
Дар'я, код оператора 62, компанія КРЕДІСЕНД, наразі ваш договір у мене в роботі.

Станом на сьогодні у Вас 36 день прострочення оплати по кредиту.
Сума повної заборгованості - 27 500,00 грн.

Враховуючи прострочення за кредитом, та ухилення від оплати без законних підстав кредитор сьогодні запланував надсилання офіційного запиту за місцем отримання доходів - ФОП ...... Для отримання інформації про достовірність вашого місця оримання доходів, маємо робити запит до УБКІ.

*Вимога компанії у порядку досудового врегулювання терміново оплатити заборгованість. Контроль оплати о 18:00. Якщо ви не зробите оплату до зазначеного часу, тоді ми вимушені починати взаємодію з контактними особами (пункт 4.1.6 договору).*

Дар'я, № оператора 62, ТОВ "АВАНСКРЕДИТ"
Тел.+380730031237
У цього фопа я вже як рік не працюю

Добрий день всім!
Маю прострочення у Аванс кредит та сендкредит, десь біля 14-15 днів! Дзвонять постійно, я з ними спілкуюся, погрожують постійно телефонувати контактним особам, хамлять, шантажують та таке інше((( тіла в них не великі аванс 6000 грн хочуть 13000 грн, стенд кредит 4000 грн хочуть 11000 ( але вже пропонують за 7500 грн закрити)
Хочу дізнатися чи реально вони турбують оточуючих? Чи можливо закрити їх за тіло?
У меня тоже тело 6000 и как месяц просрочки ,пришло предложение закрыть за тело .
Добрий день всім!
Сендкредит тоже идёт на тело мне на 17 день предложили закрыть
Добрий день всім!

Шановні учасники форуму. Наявний кредит а Аванс, тіло 4к за 30 днів звісно вже 6к. Але, коли побачив штраф в сумі 8к- оторопів, хіба вже зняли заборону?(
Тобто 4к+ 2к%+штраф 8к. винен 14😲
Другий день протермінування, сам задзвонив їм. Спілкуються хамовито відразу. Що чекати від них?
Шановні учасники форуму. Наявний кредит а Аванс, тіло 4к за 30 днів звісно вже 6к. Але, коли побачив штраф в сумі 8к- оторопів, хіба вже зняли заборону?(
Другий день протермінування, сам задзвонив їм. Спілкуються хамовито відразу. Що чекати від них?

Вкладення

• Screenshot_20240718_174258_Chrome.webp
    Screenshot_20240718_174258_Chrome.webp
    66.9 Кб · Перегляди: 81
  • Screenshot_20240718_183758_Chrome.webp
    Screenshot_20240718_183758_Chrome.webp
    104.2 Кб · Перегляди: 78
Останнє редагування:
За тело можно будет закрыть

Добрий день всім!

Назад
Угорі