Аванс кредіт третій день прострочений !Прислали смс

І комусь дзвонили?
Плюс до чоловіка подзвонили , номер не був в казаний в договорі, я на електронну пошту написала що , якщо буде ще один дзвінок від них до третіх осіб полетить скарга то вони вибачались і сказали що більше не будуть телефонувати, а Аванс і Стар поки мене задолбують кожну хвилину від них дзвінки
Плюс до чоловіка подзвонили , номер не був в казаний в договорі, я на електронну пошту написала що , якщо буде ще один дзвінок від них до третіх осіб полетить скарга то вони вибачались і сказали що більше не будуть телефонувати, а Аванс і Стар поки мене задолбують кожну хвилину від них дзвінки. Аванс і Стар пролонгувала кожен місяць що досі жалкую купа грошей пішло . У них відсотки великі і боялась їхніх штрафів

Урааа прийшло пісьмо на електронну адресу від кредит Плюс пропонують закриття кредиту за тіло, але одним платежем, можливо хтось знає ми можливо з ними домовитись на частини оплату

Урааа прийшло пісьмо на електронну адресу від кредит Плюс пропонують закриття кредиту за тіло, але одним платежем, можливо хтось знає ми можливо з ними домовитись на частини оплату
Если что то тема не про кредит плюс) могут они разбить и на платежи максимум что я помню на 6 платежей причем первый надо внести в этот же день обычно и перед оплатой требуйте гарантийный лист

Доброго дня ! Яка у вас просрочка була ?

Доброго дня ! Яка у вас просрочка була ?
На даний час 44 дні, вчора опять прислали смс щоб оплатила тіло, але я у них прошу реструктуризацію саме тіла бо всієї суми на даний час немає 14000.
По Аванс кредиту теж просрочка 17 днів присилають смс про незначні акції списання відсотків в розмірах 500-1000 грн. Але рішила що буду закривати тільки тіло

Назад
Угорі