Avans/Fin bar які можливі наслідки протермінування?

• Автор теми Автор теми ОленаПчілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 6K
Если вообще не платить то пойдут в суд, но в суде реально уменьшить в разы их хотелки да и случаев когда суд выигрывали люди у МФО тоже есть
Тут палка двух концов! Либо им платить либо Адвокат! Но +в том что через суд можно будет постараться уменьшить сумму
Если вообще не платить то пойдут в суд, но в суде реально уменьшить в разы их хотелки да и случаев когда суд выигрывали люди у МФО тоже есть
Мне вообще интересно как они мне выдали кредит без места регистрации, я нигде не прописан!

6fea6380-49e0-4561-b2e9-9b14b6208ea6.webp

Очередные пугалки? 9 день просрочки. У кого то вообще звонили родственникам за последнее время?

Аванс нарахував за місць % десь 5к, вчора повинна була бути оплата мін платежу 3380 тепер зранку пишуть просять мин платіж 6800, нічого з цим не зроблю вже.

Аванс нарахував за місць % десь 5к, вчора повинна була бути оплата мін платежу 3380 тепер зранку пишуть просять мин платіж 6800, нічого з цим не зроблю вже.
Думаю, що Вам, як і усим іншим, потрібно чекати пропозицій)

Комусь з контактних телефонували?

Хз, мені ніхто нічого не каже . А вам ?
Думаю, що Вам, як і усим іншим, потрібно чекати пропозицій)
Сподіваюсь )
В мене й вказана мама і подружка)

6fea6380-49e0-4561-b2e9-9b14b6208ea6.jpg

Очередные пугалки? 9 день просрочки. У кого то вообще звонили родственникам за последнее время?
Поки не дзвонили. Протермінування десь майже 30 днів. Але в мене на телефоні по 30 пропущених в день від них

А если трубку поднять меньше звонят в этот день?
Ну коли я піднімала трубку, то здебільшого мені виносили мозок, яка я злісна порушниця. Мушу знайти гроші і тд. І от це класичне «я фіксую відмову від оплати, ви не зацікавлені закрити ваші зобовʼязання». А що я зроблю, якщо грошей 0🤷🏼‍♀️та і платити їм ці шалені відсотки не збираюся. Тому тут або це вислуховувати і тоді так, трохи менше видзвонюють, або просто не брати трубку від них і нехай думають над своєю поведінкою😅

Ну коли я піднімала трубку, то здебільшого мені виносили мозок, яка я злісна порушниця. Мушу знайти гроші і тд. І от це класичне «я фіксую відмову від оплати, ви не зацікавлені закрити ваші зобовʼязання». А що я зроблю, якщо грошей 0🤷🏼‍♀️та і платити їм ці шалені відсотки не збираюся. Тому тут або це вислуховувати і тоді так, трохи менше видзвонюють, або просто не брати трубку від них і нехай думають над своєю поведінкою😅
Правильно правда думать они не хотят)

Підскажіть будь-ласка, чи комусь надсилали листи на роботу від Фін бару та Старфіну ?

Підскажіть будь-ласка, чи комусь надсилали листи на роботу від Фін бару та Старфіну ?
Фин бар, аванс и сенд это одна контора, везде брала у них, когда вошла в проссрочку, то оплатила частями, но у меня суммы не большие были, может из-за этого, а так звонили мне только больше ни кому, старфин, может позвонить на работу если указали номера, также и эти у меня указан был второй мой номер)

Фин бар, аванс и сенд это одна контора, везде брала у них, когда вошла в проссрочку, то оплатила частями, но у меня суммы не большие были, может из-за этого, а так звонили мне только больше ни кому, старфин, может позвонить на работу если указали номера, также и эти у меня указан был второй мой номер)
Сколько у Аванса просрочка была?

Они звонят только мне...но...прислали типа будет письмо на работу

Вже другий день як влаштували мені автодозвін причому аванс та фінбар кожні дві три хвилини телефонують увімкгув фільтр дзвнків хай в рельсу дзвонять.

Сколько у Аванса просрочка была?
До 30 дней
Не думаю, просто пугают
Вже другий день як влаштували мені автодозвін причому аванс та фінбар кожні дві три хвилини телефонують увімкгув фільтр дзвнків хай в рельсу дзвонять.
То могут быть роботы, которые говорят

Останнє редагування:
Аванс продав ЄАПБ через 4 місяці протермінування, а ті об'єднали з ще одним договором і подали в суд.
В мене продали ЕАПБ Кредісенд... Зараз Фінбар пише що теж планують продати
Мабуть зроблять так само як у вас і в суд
Не буде ніяких листів ні на роботу, ні додому
97 днів протермінування

Останнє редагування:
Назад
Угорі