Avans/Fin bar які можливі наслідки протермінування?

• Автор теми Автор теми ОленаПчілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 6K
В мене продали ЕАПБ Кредісенд... Зараз Фінбар пише що теж планують продати
Мабуть зроблять так само як у вас і в суд
У меня тоже продали ЕАПБ, CreditSend и FinBar. Жду от них предложение какое-то лояльное.

От ЕАПБ лояльностью и не пахнет))) Ну, это в моем случае))) Может, к Вам будут более благосклонны)))
В мене Кредісенд 5000... Пропонують закрити до кінця червня за 2900

В Фінбар ситуація гірша, але поки ще не продали - можливо погодяться за тіло 5700
У меня тоже продали ЕАПБ, CreditSend и FinBar. Жду от них предложение какое-то лояльное.
Давно продали

В мене продали ЕАПБ Кредісенд... Зараз Фінбар пише що теж планують продати
Мабуть зроблять так само як у вас і в суд

Не буде ніяких листів ні на роботу, ні додому
97 днів протермінування
На домашню адресу приходили листи від багатьох мфо,лежить ціла колекція в шухляді, на роботу ,чи рідним- не знаю, нічого не говорив ніхто.

На домашню адресу приходили листи від багатьох мфо,лежить ціла колекція в шухляді, на роботу ,чи рідним- не знаю, нічого не говорив ніхто.
Від кого? В мене хібащо за останні прострочки Дебтфорт один лист відправив і все

Від кого? В мене хібащо за останні прострочки Дебтфорт один лист відправив і все
Це не значить,що до всіх однаковий підход. Писали і банана, і аванс, і кредит плюс і клай, маніфою,і ще всіх і не згадаю. Тільки конверти зіпсували даремно. Було рік назад більше 20 мфо. В прострочках більше року. Деякі більш адекватні закрила за тіло частинами ,декого закриваю,дехто списав 20% тіла,теж закрила.

Це не значить,що до всіх однаковий підход. Писали і банана, і аванс, і кредит плюс і клай, маніфою,і ще всіх і не згадаю. Тільки конверти зіпсували даремно. Було рік назад більше 20 мфо. В прострочках більше року. Деякі більш адекватні закрила за тіло частинами ,декого закриваю,дехто списав 20% тіла,теж закрила.
Клай мені теж листи відправляли... Кредит плюс теж
Кредит каса кожні два тижні
Але це було до війни, зараз вони закриті

Актуальні прострочки відправляють покищо лише на електронку
Так само закриваю в першу чергу ті де йдуть на списання або нормальні реструктуризації

Підкажіть, будь ласка, як поводитися і як діяти, коли вже є протермінування у Аванс і Фін бар?
У аввансс було протермінуваня 57 днів на дзззвінки не відповідав родичам не дзвонили на 50 день прострочка прислали смс з пропозицією закрити за 2250( тіло 1500) закрив після 7 днів коли прислали пропозицію

Що якщо те ЄКПБ місяць тому контактувало, зараз місяць мовчать. Страшно, що в суд подадуть, але чи вони попереджають перед передачею справи до суду?

Що якщо те ЄКПБ місяць тому контактувало, зараз місяць мовчать. Страшно, що в суд подадуть, але чи вони попереджають перед передачею справи до суду?
Тема - Avans/Fin bar.
По еапб соответствующий раздел

У мене сьогодні дата планового платежу по старфін та Аванс, чи робити їм пролонгацію бо ці гроші позичені,
А що вам дасть пролонгація?
Це гроші внікуди. Відтермінування неминучого.

А що вам дасть пролонгація?
Це гроші внікуди. Відтермінування неминучого.
Переживаю щоб не дзвонили до рідних бо там не переживуть дзвінків
Я не знаю що робити , 1000 разів себе казнила що взяла в них кредит,

Я не знаю що робити , 1000 разів себе казнила що взяла в них кредит,
Пролонгация - это деньги на ветер. Через допустим 15 дней будете должны столько же)

Назад
Угорі