Avans/Fin bar які можливі наслідки протермінування?

• Автор теми Автор теми ОленаПчілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 6K

ОленаПчілка

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
22
Бали
318
ОленаПчілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть, будь ласка, як поводитися і як діяти, коли вже є протермінування у Аванс і Фін бар?

Аванс продав ЄАПБ через 4 місяці протермінування, а ті об'єднали з ще одним договором і подали в суд.
Якщо подали до суду, то потрібен адвокат або юрист та захищатись. На головній сторінці сайту є досвідчені фахівці, можете обрати на свій розсуд

Якщо подали до суду, то потрібен адвокат або юрист та захищатись. На головній сторінці сайту є досвідчені фахівці, можете обрати на свій розсуд
Дякую, уже працює юрист з форуму.

Скольцо стоят услуги адвоката в суде?
Скольцо стоят услуги адвоката в суде?
Це вже з юристом безпосередньо визначаєтесь. В розділі "Юристи",вибираєте з ким хочете захищатись , контактуєте і вирішуєте своє питання.

А у вас был фин бар?
У меня другие МФО, но они все приблизительно одинаково действуют например мне тупо все предлагали перекредитоватся типо отдайте сегодня 16000 и возьмёте 25000 кредита полный обман походу и все со временем предлагают скидки и акции но до тела в моем случае эти скидки ещё не доходили

У меня другие МФО, но они все приблизительно одинаково действуют например мне тупо все предлагали перекредитоватся типо отдайте сегодня 16000 и возьмёте 25000 кредита полный обман походу и все со временем предлагают скидки и акции но до тела в моем случае эти скидки ещё не доходили
У них процент космический, мне сейчас предлогают

Кредит взять,но я отказываюсь! Сам влез по глупости в эти шараги! Теперь пытаюсь вылезти
Перекредитование - это обман никто вам больший кредит после отдачи старого не даст так как у вас уже и так была просрочка
Якщо пропонують незначну знижку із гарантійним листом, платити, чи чекати ще?
Ждать ещё многие за тело закрывают либо тело + небольшой процент

Перекредитование - это обман никто вам больший кредит после отдачи старого не даст так как у вас уже и так была просрочка
У меня сейчас у БП КРЕДИТ,У ЭТИХ Я ПОГАСИЛ,СЛАВА БОГУ И ЕЩЁ 4
Игнор и ждать предложение
А если вообще не платить какие будут последствия???

У меня сейчас у БП КРЕДИТ,У ЭТИХ Я ПОГАСИЛ,СЛАВА БОГУ И ЕЩЁ 4

А если вообще не платить какие будут последствия???
Если вообще не платить то пойдут в суд, но в суде реально уменьшить в разы их хотелки да и случаев когда суд выигрывали люди у МФО тоже есть

Назад
Угорі