Артеміда-Ф виграла суд( Перший суд, повний розпач

• Автор теми Автор теми Т.А03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 159

Т.А03

Форумчанин
Дописи
76
Реакції
50
Бали
5090
Т.А03 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго чи недоброго вечора форумчани, давно мене не було і знову я тут.
Не прошло і 10 років з того моменту, як я залізла в це г..но по імені МФО-шки ... в кількості. Перший суд. Повний розпач...
Артеміда подала в суд, звісно ж виграли, классика.Просрочці більше 7-ми років точно. Тіло було 4000, захотіли 15,500+7000 адвокат+ судові, загальна сума практично 24,500
На суді я не була, чи то тупість, чи то дурість - не знаю, але як є) Документів не бачила, прийшли уже після суду. Навіть змирилась з тим, що я тормоз, і треба платитити *коли так*

Але знайшла доки, що було 4 пролонгації по цьому кредиту, це були перші спроби через страх вилізти з цього г..на, але) Тобто по факту я переплатила тіло два рази і ще + одними пролонгаціями.
А тут на... ще така сума зверху через роки. Пройшло з моменту рішення майже 2 місяці. Чи можливо щось зробити з цим всім, якось жалко платити такі суми їм. Як швидко блокують рахунки після рішення?

Пс. в судах і документах такого плану я повний 0, якщо делікатно:)

Вполне ожидаемый результат когда "забить на это дело".
Почему розпач - не понимаю.

2 месяца - срок для подачи апелляции прошел, но есть шанс если:
1. Вы не зарегистрированы в е-суд
2. Вы не получали на руки решение суда

Тогда можно пробовать. Но что-то мне подсказывает, что то, что Вы оплатили пролонгации не поможет.

Тогда можно пробовать. Но что-то мне подсказывает, что то, что Вы оплатили пролонгации не поможет.
абсолютно вірно

Дякую за відповідь. Розпач по причині, що пустила на самотік оце все, а тепер локті гризу( Мабудь буде уроком, тому що *букет* з мфо за пазухою ще гарний...

1.Ні, не зареєстрована
2. Рішення суду на руки не отримувала, на електронку були
Не знаю навіть чи були повістки ці до суду на укрпошту

Дякую за відповідь. Розпач по причині, що пустила на самотік оце все, а тепер локті гризу( Мабудь буде уроком, тому що *букет* з мфо за пазухою ще гарний...

1.Ні, не зареєстрована
2. Рішення суду на руки не отримувала, на електронку були
Не знаю навіть чи були повістки ці до суду на укрпошту
У Вас є шанси, що вийде поновити строк, зареєструвашись в електронному суді. При реєстрації вказуйте ІНШУ електронну пошту, ніж та, на яку отримували рішення та я б радила і інший номер телефону, ніж Ви надавали кредитору

Де після реєстрації шукати потрібні адвокату матеріали, писалось вже багато, в тому числі і я писала - БЕЗКОШТОВНА консультація щодо стратегії захисту у Вашій справі (по матеріалах судової справи)

У Вас є шанси, що вийде поновити строк, зареєструвашись в електронному суді. При реєстрації вказуйте ІНШУ електронну пошту, ніж та, на яку отримували рішення та я б радила і інший номер телефону, ніж Ви надавали кредитору

Де після реєстрації шукати потрібні адвокату матеріали, писалось вже багато, в тому числі і я писала - БЕЗКОШТОВНА консультація щодо стратегії захисту у Вашій справі (по матеріалах судової справи)
Дякую велике за відповідь.
Маєте наувазі, щоб поновити срок апеляції? Вибачаюсь за уточнення, я дійсно настільки 0.

Дякую велике за відповідь.
Маєте наувазі, щоб поновити срок апеляції? Вибачаюсь за уточнення, я дійсно настільки 0.
так, від отримання повного тексту, яке вказувати від реєстрації в електронному суді. Можливо там не апеляція, а потрібно заяву про перегляд заочного рішення

Назад
Угорі