Артеміда-Ф виграла суд( Перший суд, повний розпач

• Автор теми Автор теми Т.А03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 53

Т.А03

Форумчанин
Дописи
74
Реакції
50
Бали
5090
Т.А03 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго чи недоброго вечора форумчани, давно мене не було і знову я тут.
Не прошло і 10 років з того моменту, як я залізла в це г..но по імені МФО-шки ... в кількості. Перший суд. Повний розпач...
Артеміда подала в суд, звісно ж виграли, классика.Просрочці більше 7-ми років точно. Тіло було 4000, захотіли 15,500+7000 адвокат+ судові, загальна сума практично 24,500
На суді я не була, чи то тупість, чи то дурість - не знаю, але як є) Документів не бачила, прийшли уже після суду. Навіть змирилась з тим, що я тормоз, і треба платитити *коли так*

Але знайшла доки, що було 4 пролонгації по цьому кредиту, це були перші спроби через страх вилізти з цього г..на, але) Тобто по факту я переплатила тіло два рази і ще + одними пролонгаціями.
А тут на... ще така сума зверху через роки. Пройшло з моменту рішення майже 2 місяці. Чи можливо щось зробити з цим всім, якось жалко платити такі суми їм. Як швидко блокують рахунки після рішення?

Пс. в судах і документах такого плану я повний 0, якщо делікатно:)

Напишіть адвокатам із форуму вони вам підскажуть чи можливо щось із цим зробити

Вполне ожидаемый результат когда "забить на это дело".
Почему розпач - не понимаю.

2 месяца - срок для подачи апелляции прошел, но есть шанс если:
1. Вы не зарегистрированы в е-суд
2. Вы не получали на руки решение суда

Тогда можно пробовать. Но что-то мне подсказывает, что то, что Вы оплатили пролонгации не поможет.

Вполне ожидаемый результат когда "забить на это дело".
Почему розпач - не понимаю.

2 месяца - срок для подачи апелляции прошел, но есть шанс если:
1. Вы не зарегистрированы в е-суд
2. Вы не получали на руки решение суда

Тогда можно пробовать. Но что-то мне подсказывает, что то, что Вы оплатили пролонгации не поможет.
абсолютно вірно

Назад
Угорі