Не сбросите примерный образец как написать в урядовый контактный центр, Вы писали на украинском языке, а то у меня с украинском не очень
Президенту України Зеленському В.О.
Премьєр Міністру України
Голові Національного Банку України
ф.и.о.
Прож.
Я, ф.и.о.,(ідентифікаційний номер --------), дата народження ------- року народження, паспорт --- № -----, виданий--кем,когда р., прож. -------- з січня 2011 року отримую пенсію ( соцвыплаты или др.) Пенсія перераховується мені на картковий рахунок №------------- у ТВБВ № --------філії АТ "Ощадбанк" у місті--------області.
--------2020 року на мій картковий рахунок Ощадбанку надійшла пенсія(або соцвіплата, зарплата и т.д.) у розмірі------- гривень. Однак, отримати пенсію я не змогла, оскільки Ощадбанком рахунок на зняття готівки був ,безпідставно заблокований. На гарячій лінії Ощадбанку мені відповіли, що картковий рахунок заблокований у зв»язку з заборгованістю за кредитним договором іншої фінустанови. Пенсія є моїм єдиним джерелом доходу. На утриманні маю неповнолітню дитину, допомоги від кого небудь, родичів взагалі не маю. Працювати за станом здоров’я, та під час карантину не можу. Прохала спеціалістів Ощадбанку не лишати мене пенсії, реструктурізувати борг, або вилучати хоча б 50% пенсії. Навіть по рішенню суду з пенсії не може бути відраховано більш ніж 20%.. Однак, спеціаліст Ощадбанку відповів, що це мої проблеми, а -------2020 року вся моя пенсія була знята з мого карткового рахунку Ощадбанком. И це ПІД ЧАС КАРАНТИНУ!!!! Іншого часу в Ощадбанку не знайшлося. Таким чином мене й моїх дітей лишили засобів існування. Зараз я не можу купити продукти харчування, оплачувати комунальні послуги, придбати ліки під час карантину. Крім цього, якщо й далі буде продовжуватися така здирницька політика Ощадбанку, я не зможу отримати пенсію ні в травні, ні в червні. Як вижити? Я розумію, що треба сплачувати заборгованість, та не відмовляюся, але ж не можна людину та дітей лишати всіх коштів.
Прошу Вашого втручання, захисту, сприяти терміновому розблокуванню мого карткового рахунку для отримання пенсії,
З повагою, ф.и.о., дата 2020 року