Арештували соц. карту на яку приходять дитячі

• Автор теми Автор теми Alyonka_ya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

Alyonka_ya

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
28
Бали
2590
Alyonka_ya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день.Заарештували приватовський рахунок,на які надходили дитячі.Відкрито виконавче провадження.Виконавець Близнюков.Люди,хтось з ним стикався?Якщо йому подзвонити,він може розблокувати,бо реально навіть ці 860 грн .зараз дуже важливі

Добрий день.Заарештували приватовський рахунок,на які надходили дитячі.Відкрито виконавче провадження.Виконавець Близнюков.Люди,хтось з ним стикався?Якщо йому подзвонити,він може розблокувати,бо реально навіть ці 860 грн .зараз дуже важливі
Пишіть заяву на 13400. Через місяць буде розблокована картка в межах цієї суми.

виписку з банку про те що на рахунок надходять кошти, які не можна арештовувати, і заяву на зняття арешту, виконавцю
як ця виписка допоможе ? бо моєму виконавчому по..й , він майже так і сказав , чи до соц виплата чи ще шось . Може є куди можна скаргу кинути ?

як ця виписка допоможе ? бо моєму виконавчому по..й , він майже так і сказав , чи до соц виплата чи ще шось .
Стаття 59. Зняття арешту з майна
4. Підставами для зняття виконавцем арешту з усього майна (коштів) боржника або його частини є:

1) отримання виконавцем документального підтвердження, що рахунок боржника має спеціальний режим використання та/або звернення стягнення на такі кошти заборонено законом;

Стаття 73. Кошти, на які не може бути звернено стягнення
5) допомогу у зв’язку з вагітністю та пологами;
6) одноразову допомогу у зв’язку з народженням дитини;
7) допомогу при усиновленні дитини;
8) допомогу на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування;
9) допомогу на дітей одиноким матерям;
10) допомогу особам, зайнятим доглядом трьох і більше дітей віком до 16 років, по догляду за дитиною з інвалідністю, по тимчасовій непрацездатності у зв’язку з доглядом за хворою дитиною, а також на іншу допомогу на дітей, передбачену законом;

lgoryan
Може є куди можна скаргу кинути ?
дисциплінарна комісія приватних виконавців; міністерство юстиції
один виконавець недавно уже був "покараний" за списання тих коштів що не можна списувати.

Робите виписку за останні 6 місяців в приват24 (маленька підказка: там є галочка тільки соціалтні надходження). Пишете заяву від руки виконавцю про зняття арешту, в якій конкретно прописуєте, що це рахунок для соц.виплат на які надходять кошти по догляду за дитиною до трьох років. Відправляєте все це на його єлектронну адресу яка указана в вп. Три дні і він по закону повинен рахунок розблокувати. Якщо цьому дятлу так не доходить, тоді берете ці два доки і відправляєте листом на замовлення поштою. Квитанцію зберігаєте до отримання листа і розблокування рвхунку.

Робите виписку за останні 6 місяців в приват24 (маленька підказка: там є галочка тільки соціалтні надходження). Пишете заяву від руки виконавцю про зняття арешту, в якій конкретно прописуєте, що це рахунок для соц.виплат на які надходять кошти по догляду за дитиною до трьох років. Відправляєте все це на його єлектронну адресу яка указана в вп. Три дні і він по закону повинен рахунок розблокувати. Якщо цьому дятлу так не доходить, тоді берете ці два доки і відправляєте листом на замовлення поштою. Квитанцію зберігаєте до отримання листа і розблокування рвхунку.
В мене выконавчий списує дитячі соц нарахування , висилали йому на єлектронну почту документ з совбеза що на цей рахунок надходять соц виплати , але він сказав йому все одно , на карті вже були заблоковані соц кошти а це лиш надходять нові через 15 хвилин списує саме цю конкретну сумму яка надходить 860грн , куди можна звернутись ? Його фраза " якщо будете багато говорити то взагалі приїду та заберу техніку вашу на сумму боргу , виконавче без рішення суду
Стаття 59. Зняття арешту з майна
4. Підставами для зняття виконавцем арешту з усього майна (коштів) боржника або його частини є:

1) отримання виконавцем документального підтвердження, що рахунок боржника має спеціальний режим використання та/або звернення стягнення на такі кошти заборонено законом;

Стаття 73. Кошти, на які не може бути звернено стягнення
5) допомогу у зв’язку з вагітністю та пологами;
6) одноразову допомогу у зв’язку з народженням дитини;
7) допомогу при усиновленні дитини;
8) допомогу на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування;
9) допомогу на дітей одиноким матерям;
10) допомогу особам, зайнятим доглядом трьох і більше дітей віком до 16 років, по догляду за дитиною з інвалідністю, по тимчасовій непрацездатності у зв’язку з доглядом за хворою дитиною, а також на іншу допомогу на дітей, передбачену законом;

lgoryan

дисциплінарна комісія приватних виконавців; міністерство юстиції
один виконавець недавно уже був "покараний" за списання тих коштів що не можна списувати.
Дякую, не замітив одразу вашу відповідь

Його фраза " якщо будете багато говорити то взагалі приїду та заберу техніку вашу на сумму боргу , виконавче без рішення суду
Аналізи він може свої забрать)
Беріть виписку з банку і пишіть заяву від руки і відправляєте все це укрпоштою на його адресу листом на замовлення. Це займе якийсь час, але повинно подіяти!

В мене выконавчий списує дитячі соц нарахування , висилали йому на єлектронну почту документ з совбеза що на цей рахунок надходять соц виплати , але він сказав йому все одно , на карті вже були заблоковані соц кошти а це лиш надходять нові через 15 хвилин списує саме цю конкретну сумму яка надходить 860грн , куди можна звернутись ? Його фраза " якщо будете багато говорити то взагалі приїду та заберу техніку вашу на сумму боргу
хто це такий вумний? походу хоче бути призупиненим..

Аналізи він може свої забрать)
Беріть виписку з банку і пишіть заяву від руки і відправляєте все це укрпоштою на його адресу листом на замовлення. Це займе якийсь час, але повинно подіяти!
А заяву..яку?є десь хоч приклад як її писати?

А заяву..яку?є десь хоч приклад як її писати?
Я писала сама. Звершу шапка, ФІО, прописуєте адресу де зареєстровпний виконавець, його телефон, так само свої дані. Заява. Потім- прошу розблокувати мій рахунок (номер або робите виписку з банку і прописуєте рахунок в додатку. Звісно Ви його і так будете додавати до заяви) на який я отримую соціальні виплати, а саме по догляду за дитиною до трьох років (чи указуєте ту соціальну виплату яку отримуєте). Нижче дата і підпис. Після цього він повинен протягом трьох днів відправити постанову про зняття арешту. Ну і банк такох протягом трьох днів знімає блок з карти.

Я писала сама. Звершу шапка, ФІО, прописуєте адресу де зареєстровпний виконавець, його телефон, так само свої дані. Заява. Потім- прошу розблокувати мій рахунок (номер або робите виписку з банку і прописуєте рахунок в додатку. Звісно Ви його і так будете додавати до заяви) на який я отримую соціальні виплати, а саме по догляду за дитиною до трьох років (чи указуєте ту соціальну виплату яку отримуєте). Нижче дата і підпис. Після цього він повинен протягом трьох днів відправити постанову про зняття арешту. Ну і банк такох протягом трьох днів знімає блок з карти.
А якщо він розблокував карту на суму двох зарплат але іншу ? Цю він повинен розблокувати чи хочаби не знімати кошти ? Чи як ?

Цю він повинен розблокувати чи хочаби не знімати кошти ? Чи як ?
цю карту він повинен розблокувати як таку, на яку заходять цільові (соціальні) кошти, виходячи з того що він не мав права її блокувати і списувати ці кошти
ту на яку заходять інші кошти, з тією він може гратися в 13400
я сподіваюсь що по даній позиції в недалекому майбутньому з'явиться позитивна для боржників судова практика)))

цю карту він повинен розблокувати як таку, на яку заходять цільові (соціальні) кошти, виходячи з того що він не мав права її блокувати і списувати ці кошти
ту на яку заходять інші кошти, з тією він може гратися в 13400
Куди можна зателефонувати щоб поскаржитись на такі дії ? До міністерства не дозвонитись , це куди ще монжа спробувати завтра набрати ?

Куди можна зателефонувати щоб поскаржитись на такі дії ? До міністерства не дозвонитись , це куди ще монжа спробувати завтра набрати ?
письмову скаргу в міністерство юстиції і в асоціацію приватних виконавців, мають провести дисциплінарну перевірку
бажано щоб ви приклали до скарги докази, що ви повідомляли виконавця про цільове призначення коштів, але йому поx

письмову скаргу в міністерство юстиції і в асоціацію приватних виконавців, мають провести дисциплінарну перевірку
бажано щоб ви приклали до скарги докази, що ви повідомляли виконавця про цільове призначення коштів, але йому поx
Є примір якийсь як писати ?

Ну що , вийшло у вас щось зробити ?

Ну що , вийшло у вас щось зробити ?
Добрий день)Поки що ні, але я написала заяву про визначення поточного рахунку для здійснення видаткових операцій.Відправила листом.Тепер чекаю.Сьогодні вирішила набрати все ж таки виконавцю який отаке мені наробив,а в нього сонний голос (це о другій годині дня) сказав перенабрати його після 16-тої.Хочу перевірити чи прийшов лист до нього

Скажіть після цього розблокували рахунок?

Назад
Угорі