Арештований рахунок визнаний як основний отримую 14200

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Скажіть будь ласка якщо арештовано суму 15600 є дозвіл на користування власними коштами 14200 коли прийде зарплата 16000 чи зможу я отримати 14200? Чи одразу погаситься весь борг?

Доброго вечора. Скажіть будь ласка якщо арештовано суму 15600 є дозвіл на користування власними коштами 14200 коли прийде зарплата 16000 чи зможу я отримати 14200? Чи одразу погаситься весь борг?
Отримаєте 14200

І це буде залежати ,який банк

Я в тому сенсі ,що можливо для отримання коштів прийдеться що місяця їхати у відділення з пачпортом і на касі отримувати ,уточніть у своєму банку
Так і є вже отримую так. Мене цікавить чи не спишеться одразу весь борг якщо буде достатня сума чи зможу я зняти те що по закону 14200

Так і є вже отримую так. Мене цікавить чи не спишеться одразу весь борг якщо буде достатня сума чи зможу я зняти те що по закону 14200
Якщо виконавець направить в банк платіжне доручення то можуть списати

У меня тоже ощад счёт заблокировал, на карте было 2800, исполнитель вынес постанову на 14200, вот интересно я смогу эти 2800 снять или уже все
Якщо їх не списав виконавець, то звісно що зможете.

А подскажите пожалуйста, на один арест от разных исполнителей! Одному, который первый, отправила заявление на признание как выдатковый, постанову вынес, второму тоже отправлять?
На один счет

А подскажите пожалуйста, на один арест от разных исполнителей! Одному, который первый, отправила заявление на признание как выдатковый, постанову вынес, второму тоже отправлять?
Взагалі то одному має вистачити. Він дає банку постанову про визначення рахунку видатковим.
Всі решта автоматом... але, але... мені особисто приходилось відправляти і іншим))

Скажіть будь ласка де брати дозвіл

Вкладення

• photo_2024-04-29_00-10-16.webp
    photo_2024-04-29_00-10-16.webp
    20.4 Кб · Перегляди: 62
Теж саме.

Сьогодні заблокували соціальний рахунок. На нього я також отримала кошти від роботи - декретні виплати. Більш ніякі гроші туди ніколи не приходять. Що робити? Чи це є правомірно? Мені через місяць народжувати 4 дитину, ці гроші мені дуже зараз потрібні.
Yuristo2020, можете підказати що робити?

Раніше приходив лист на пошту про блокування приватовських карток якими я не користувалася. А сьогодні знайшли ощадовські((( Я уже працюю з юристом, щоб знести ВП. Але не думала, що картки заблокують.

Раніше приходив лист на пошту про блокування приватовських карток якими я не користувалася. А сьогодні знайшли ощадовські((( Я уже працюю з юристом, щоб знести ВП. Але не думала, що картки заблокують.
Теж саме. Блок рахунків, якими я не користуюсь був у 2023 році, а соціальний працював. Це дійсно дитячі кошти і їх же не мають права блокувати?

Теж саме.

Сьогодні заблокували соціальний рахунок. На нього я також отримала кошти від роботи - декретні виплати. Більш ніякі гроші туди ніколи не приходять. Що робити? Чи це є правомірно? Мені через місяць народжувати 4 дитину, ці гроші мені дуже зараз потрібні.
Yuristo2020, можете підказати що робити?
Так же
А вп є в реєстрах?

Назад
Угорі