Арештований рахунок визнаний як основний отримую 14200

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
А по ощаду немає?Бо в мене точно таке ж

Так
Розказую.Вирішила я зв'язатись з виконавцем який видавав постанови на минуле(вже закрите вп),там пояснили що попередньо був арешт на всі рахунки мої,приват одразу закрив,а ощад вот тільки зараз(півроку пройшло).Тобто по факту я все закрила
А по ощаду немає?Бо в мене точно таке ж

Так
Розказую.Вирішила я зв'язатись з виконавцем який видавав постанови на минуле(вже закрите вп),там пояснили що попередньо був арешт на всі рахунки мої,приват одразу закрив,а ощад вот тільки зараз(півроку пройшло).Тобто по факту я все закрила

Не мають. Довідку з банку що це за рахунок і що на нього заходить соціалка.
Я щойно дзвонила до ощадбанку- вони чудово знають що це за рахунок, вони порушують Закон України і посилають до виконавця, як завжди цирк, закони пишуться і не виконуються. Дякую, довідку взяла. Буду писати в виконавчу.

Я щойно дзвонила до ощадбанку- вони чудово знають що це за рахунок, вони порушують Закон України і посилають до виконавця, як завжди цирк, закони пишуться і не виконуються. Дякую, довідку взяла. Буду писати в виконавчу.
Звичайно що знають. Але в нас завжди так : один на одного спіхують.
В даному випадку, що виконавець має вирішувати це питання.

Звичайно що знають. Але в нас завжди так : один на одного спіхують.
В даному випадку, що виконавець має вирішувати це питання.
Але це ж дурдом. Я не знаю яка судова практика в цьому питанні, але мені здається, що банк можна чудово «нагнути» і здерти за правову допомогу + моральну шкоду ( зараз обдумую це питання)

Але це ж дурдом. Я не знаю яка судова практика в цьому питанні, але мені здається, що банк можна чудово «нагнути» і здерти за правову допомогу + моральну шкоду ( зараз обдумую це питання)
Можливо, не в курсі.
І ніде про таке не чув.

Можливо, не в курсі.
І ніде про таке не чув.
Добре, почекаємо юристів - цікавий їх досвід. Якщо є сенс і позитивна практика- я готова до бою і розбиратись за літерою Закону, бо цей безлад вже давно в печінках

Добре, почекаємо юристів - цікавий їх досвід. Якщо є сенс і позитивна практика- я готова до бою і розбиратись за літерою Закону, бо цей безлад вже давно в печінках
Навряд чи. Я про досвід такого роду в наших юристів.
Принаймі я не чув і не бачив. А вони б давно написали, якби таке місце мало.

Теж саме.

Сьогодні заблокували соціальний рахунок. На нього я також отримала кошти від роботи - декретні виплати. Більш ніякі гроші туди ніколи не приходять. Що робити? Чи це є правомірно? Мені через місяць народжувати 4 дитину, ці гроші мені дуже зараз потрібні.
Yuristo2020, можете підказати що робити?
Доброго дня, раджу Вам звернутись до виконавця з Заявою про зняття арешту з рахунку (дані підставляєте Ваші та замінюєте заробітний на соціальний)

Була така ж ситуація нещодавно, у людини також соціальний рахунок, лише для отримання пенсії по інвалідності.
Виконавець зняв арешт з цього рахунку після направлення заяви.

цей банк в принципі довго телиться
але на мою думку після подачі позову вони пришвидшать зняття арешту і сенс позову буде втрачено
+ моральну шкоду
Єдиний державний реєстр судових рішень відмова
позитивне Єдиний державний реєстр судових рішень , Єдиний державний реєстр судових рішень , Єдиний державний реєстр судових рішень

Останнє редагування:
Щось норма на визнання одного рахунку видатковим не працює в кого працює напишіть як

Вкладення

• Screenshot_2024-04-30-17-22-49-210_com.fuib.android.spot.online.webp
    Screenshot_2024-04-30-17-22-49-210_com.fuib.android.spot.online.webp
    24 Кб · Перегляди: 49
Щось норма на визнання одного рахунку видатковим не працює в кого працює напишіть як
У всіх все працює.
Виконавець отримав від вас заяву на визначення вказаного рахунку видатковим?
Відповідну постанову від нього банк отримав?
Банк вам надсилав повідомлення що з рахунку дозволено користування коштами в розмірі 14200 на місяць?

Назад
Угорі