amanda
Форумчанин
- Дописи
- 138
- Реакції
- 94
- Бали
- 5125
amanda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Єдиний реєстр боржниківподскажите где проверять.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Єдиний реєстр боржниківподскажите где проверять.
А скільки вам це обішлося підкажіть будь ласка?Моніторила себе на сайті, тільки побачила напис-відразу зверулася до адвоката (не юриста ) (уїста!!!! Це різні люди! Він витребував документи з цієї ш.м.а.р.и Дорошкевич і подав в суд. В позові прописав витрати на правову допомогу покласти на відпрвідача, як і судовий збір
2 тисА скільки вам це обішлося підкажіть будь ласка?
И чем это у Вас закончилось?антиколлектор
2 тис
Интересно а ваш адвокат занимается мфо где большие переплаты.Моніторила себе на сайті, тільки побачила напис-відразу зверулася до адвоката (не юриста ) (уїста!!!! Це різні люди! Він витребував документи з цієї ш.м.а.р.и Дорошкевич і подав в суд. В позові прописав витрати на правову допомогу покласти на відпрвідача, як і судовий збір
Здравствуйте! Можете дать контакты, потому что у меня арестовали счёт,я получаю зарплату.Перевіряйте себе на сайті та завчасно шукайте адвоката. Можу дати контакти, мені допомогли швидко знати напис і все розблокувати
дьПеревіряйте себе на сайті та завчасно шукайте адвоката. Можу дати контакти, мені допомогли швидко знати напис і все розблокувати
Скиньте мені будьласка контакты адвоката [email protected]Перевіряйте себе на сайті та завчасно шукайте адвоката. Можу дати контакти, мені допомогли швидко знати напис і все розблокувати
Думаю що так, вона говорила що вже два роки займається мфо і банкамиИнтересно а ваш адвокат занимается мфо где большие переплаты.
Доброго дня, нещодавно Алекси прислали смс, що через 7 днів арештують банківські рахунки. Чи мають право накладати арешт на зарплатну карту , якщо особа є військовослужбовцем? Як діяти в даній ситуації, чи це просто залякування?
[/QUOTEЯк
Як у Вас все вирішилось?Доброго дня, нещодавно Алекси прислали смс, що через 7 днів арештують банківські рахунки. Чи мають право накладати арешт на зарплатну карту , якщо особа є військовослужбовцем? Як діяти в даній ситуації, чи це просто залякування?
Можете мені в лічку скинути контакти того адвоката?Перевіряйте себе на сайті та завчасно шукайте адвоката. Можу дати контакти, мені допомогли швидко знати напис і все розблокувати