Арешт рахунків військовослужбовців

• Автор теми Автор теми Marko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 3K
Моніторила себе на сайті, тільки побачила напис-відразу зверулася до адвоката (не юриста ) (уїста!!!! Це різні люди! Він витребував документи з цієї ш.м.а.р.и Дорошкевич і подав в суд. В позові прописав витрати на правову допомогу покласти на відпрвідача, як і судовий збір
А скільки вам це обішлося підкажіть будь ласка?

Моніторила себе на сайті, тільки побачила напис-відразу зверулася до адвоката (не юриста ) (уїста!!!! Це різні люди! Він витребував документи з цієї ш.м.а.р.и Дорошкевич і подав в суд. В позові прописав витрати на правову допомогу покласти на відпрвідача, як і судовий збір
Интересно а ваш адвокат занимается мфо где большие переплаты.

Перевіряйте себе на сайті та завчасно шукайте адвоката. Можу дати контакти, мені допомогли швидко знати напис і все розблокувати
Здравствуйте! Можете дать контакты, потому что у меня арестовали счёт,я получаю зарплату.

Перевіряйте себе на сайті та завчасно шукайте адвоката. Можу дати контакти, мені допомогли швидко знати напис і все розблокувати
дь
Скиньте мені будьласка контакты адвоката [email protected]

Доброго дня, нещодавно Алекси прислали смс, що через 7 днів арештують банківські рахунки. Чи мають право накладати арешт на зарплатну карту , якщо особа є військовослужбовцем? Як діяти в даній ситуації, чи це просто залякування?
[/QUOTEЯк
Доброго дня, нещодавно Алекси прислали смс, що через 7 днів арештують банківські рахунки. Чи мають право накладати арешт на зарплатну карту , якщо особа є військовослужбовцем? Як діяти в даній ситуації, чи це просто залякування?
Як у Вас все вирішилось?
Форма 5 і тіло?
Чи нот. напис і 20%?
Чи суд?
М
Можете мені в лічку скинути контакти того адвоката?
Marko, Як у Вас все закінчилось?
Форма 5 і тіло ?
Вик. напис нотаріуса і -20% ЗП?
Суд?

Останнє редагування:
Назад
Угорі