Арешт рахунків від Алекс кредит

• Автор теми Автор теми Горошок
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 12K

Горошок

Форумчанин
Дописи
57
Реакції
7
Бали
2565
Горошок не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Говорять в минюст, щоб Дорошкевич зняла арешт з мого рахунку треба виплатити всю суму (майже 29 тисяч) при тілові кредита 5 тисяч, всю суму заплатити не реально, зарплата скоро повинна бути і хвилююся, щоб останнє не зняли, просрочка пів року, знаю, що це все не законно та зовсім не знаю що робити, та чи можна з ними домовитися на тіло кредити? ???

Вкладення

• 20200604_115230.webp
    20200604_115230.webp
    47 Кб · Перегляди: 278
  • Screenshot_20200604-122201_Chrome.webp
    Screenshot_20200604-122201_Chrome.webp
    37.5 Кб · Перегляди: 270
Говорять в минюст, щоб Дорошкевич зняла арешт з мого рахунку треба виплатити всю суму (майже 29 тисяч) при тілові кредита 5 тисяч, всю суму заплатити не реально, зарплата скоро повинна бути і хвилююся, щоб останнє не зняли, просрочка пів року, знаю, що це все не законно та зовсім не знаю що робити, та чи можна з ними домовитися на тіло кредити? ???
Читайте форум по теме !!! И всё узнаете .

Мені також клепанули ця су4ка,сьогодні нашов себе у реестри
І що будете робити з цим?
Читайте форум по теме !!! И всё узнаете .
Виходом є тільки допомога юристів чи можна і самостійно з цим справитися?

Періодично заходьте в свій кабінет. Вони перед надписом зменшують суму до тіла і 50 % від суми. Я так кредит закрила.

Періодично заходьте в свій кабінет. Вони перед надписом зменшують суму до тіла і 50 % від суми. Я так кредит закрила.
Пів року просрочка, від коли вона пішла, то я не заходила в кабінет, і дізнавшись, що чума з Алекс кредіт арештувала мої рахунки і сказала що знімуть арешт, тільки коли заплачу борг, але не 30 тисяч з тіла кредиту 5

В мене так було в минулому році,але заблокували карту Приватбанку,я написала спочатку в НБУ,потім в МЮЗ мені карту Приватбанк розблокував,але я перевелася вже на інший банк.І тепер ніхто нічого мені не блокує,хоча у реєстрі боржників я є.

Подскажите. Свекрови сегодня прислали смс Алекс, что заблокируют все счета её, к ним отношения не имеет, кредит брала я, нигде её не указывала, она посторонний человек, могут ли они такое зделать

А сколько у вас примерно была просрочка? Перед тем как закрыли ?
Год
Подскажите. Свекрови сегодня прислали смс Алекс, что заблокируют все счета её, к ним отношения не имеет, кредит брала я, нигде её не указывала, она посторонний человек, могут ли они такое зделать
Нет

Никто чужие счета по вашему займу никому не заблокируют.

В мене так було в минулому році,але заблокували карту Приватбанку,я написала спочатку в НБУ,потім в МЮЗ мені карту Приватбанк розблокував,але я перевелася вже на інший банк.І тепер ніхто нічого мені не блокує,хоча у реєстрі боржників я є.
А в какой банк перевелись? И Вы сама осааривали эту надпись? Без юриста?

А це вже цікаво! А Ви не могли б детальніше розказати нам, що саме писали в скаргах? Я впевнений, це цікаво не тільки мені. Дякую.

Не пойму по какому принципу они делают ИН, у меня тело 3к., в личном кабинете на оплату 7к. Просрочки больше года... не какой надписи нету!!!!

Не пойму по какому принципу они делают ИН, у меня тело 3к., в личном кабинете на оплату 7к. Просрочки больше года... не какой надписи нету!!!!
НУ пока что не все мфо их делают, да и погут на позднем сроке сделать

НУ пока что не все мфо их делают, да и погут на позднем сроке сделать
Ну пока тихо, я на мфо чуток забил... сейчас всё силы на погашение Привата, главное успеть до ИП, бо потом будет очень напряжно всё и сразу....

Назад
Угорі