Арешт і опис майна: майно реалізують?

• Автор теми Автор теми Немудрая сова
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 2K

Немудрая сова

Форумчанин
Дописи
186
Реакції
100
Бали
5125
Немудрая сова не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Хто може допомогти і пояснити, якщо майно описане, його обов'язково реалізують. Чи можна щось вирішити?

На підставі постанови приватного виконавця. Вчора приїхав і сказав, щоб домовлялися із стягувачем

Воно арештоване, то точно, а от чи описане? Стягувач каже, що описане, але я не знаю. Я так розумію, коли описують, то має бути присутній власник нерухомості, і має щось підписуватися власником. А вони приїхали, спочатку пішли туди, де знаходиться нерухомість, а потім приперлися додому, налякали дитину, бо була сама вдома. Дзвонили в двері, стукали. Потім прийшла старша донька і вони дали їй номер для зв'язку.

Вот вот. Берите кока колу, присаживайтесь рядом.
Сразу вспомнила плст, где е гроши в двери оставили 2 гвоздики:crazy:
Вот это ж жду) курилку зарядила, кола на месте, свет вырубила - ждемс)

Воно арештоване, то точно, а от чи описане? Стягувач каже, що описане, але я не знаю. Я так розумію, коли описують, то має бути присутній власник нерухомості, і має щось підписуватися власником. А вони приїхали, спочатку пішли туди, де знаходиться нерухомість, а потім приперлися додому, налякали дитину, бо була сама вдома. Дзвонили в двері, стукали. Потім прийшла старша донька і вони дали їй номер для зв'язку.
А що саме нерухомість? Пай, квартира, дім? Кредит залоговий?

ВП по рішенню суду?
Так
Гараж. Кредит не залоговий
Гараж. Кредит не залоговий
Похоже на якусь фігню чи легенди про сірі ланоси ... тим паче за 60к
Це правда. Сама в шоці
Я б сама була рада, щоб це був жарт, але іакт

Так. Говорила з виконавцем. Він дав номер стягувача. Той пропонує розбити на 6 частин.

Назад
Угорі