АО Захист сможуть допомогти..??

Тоді навіть не варто переживати. Ніхто вам нічого відривати не буде. На дворі не 90-ті. Будуть телефонувати вам та рідним, погрожувати, але то все фігня. Он адмін форуму вже 5 років від банків та МФО никається... )))
Не никається а гордо поклав важкого їм на плечі.
Весь прям в мене)

Ну тут ,таке ,і я вставлю свої 5 копійок ,я прийшов на форум бо шукав відгуки про подібних допомагаторів ,хоч тут хватило розуму не влізти .Тікайте з відтіля - форум дасть Вам більше 💯

Доброго дня маю складну ситуацію с МФО набралася бо чоловіку потрібні були кошти, чоловік смився і залишив з боргами. Знайшла в інтернеті сайт АО Захист поїхала на консультацію приємна дівчинка зустріла все пояснила. Я підписала з ними договір сказали що все вирішують і допоможуть. Зараз пишуть в вб тримають зв'язок, телефонують. Тепер зайшла на сайт і в шоці я так розумію що домогти вони мені не зможуть???
Допоможуть... влізти в нові борги.

Как в старом одесском анекдоте.
- Жарить рыбу будем?
- Будем.
- А рыба где?
- Ты главное жарь, а рыба будет.

Так и они. Результат будет? Будет, но потом. Наполовину. Не факт, что в вашу сторону. Но это же результат все равно!

Как в старом одесском анекдоте.
- Жарить рыбу будем?
- Будем.
- А рыба где?
- Ты главное жарь, а рыба будет.

Так и они. Результат будет? Будет, но потом. Наполовину. Не факт, что в вашу сторону. Но это же результат все равно!
Житево

Встать суд іде ,АО " захист " шахраї і подібні кантори теж !

Назад
Угорі