Anneti
Читач
- Дописи
- 14
- Реакції
- 5
- Бали
- 3
Anneti не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Бо є надія на дуже швиде вирішення проблем
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Бо є надія на дуже швиде вирішення проблем
Ні зараз я дала задаток у сумі 1000 грн і все поки не яких коштів з мене не вимагали..І заплатили за весь період?
Що можна побажати.. успіхів..Бо є надія на дуже швиде вирішення проблем
Тогда вам повезло, легко отделались)Ні зараз я дала задаток у сумі 1000 грн і все поки не яких коштів з мене не вимагали..
Я зрозуміла дякую. Просто коли я зайшла сюди і побачила відгуки то я трішки прийшла в шок. В мене друг звернувся до них десь місяців 2 назад з таким же питанням вони йому відмовили сказали що він має дохід і є платіжно способний тобто допомогти вони йому не зможуть так як офіційно працюєТогда вам повезло, легко отделались)
Бегите от них как можно быстрее
Маячня якась з Вашими друзями і знайомимиЯ зрозуміла дякую. Просто коли я зайшла сюди і побачила відгуки то я трішки прийшла в шок. В мене друг звернувся до них десь місяців 2 назад з таким же питанням вони йому відмовили сказали що він має дохід і є платіжно способний тобто допомогти вони йому не зможуть так як офіційно працює
Я за пів ціни згодна те ж саме зробити що і захист.....Не юрист....Сказали 5000 тисяч на місяць
Я розумію що с табличкою вони не будуть ходити але такі філіали по всій країні я просто не могла подумати що це шахраї. Моя знайома мені порадила говорила що звернулась до них вони допомогли. Тепер якесь двояке мислення с цього поводу.
Довго я чекав хто це скаже)))Я за пів ціни згодна те ж саме зробити що і захист.....Не юрист....![]()
Перша натякнула я )) але без демпінгуДовго я чекав хто це скаже)))
Якщо бути чесними зараз найняти нормального адвоката теж не коштує 500 грн.. Це також велика сума.Одне звісно коли ти платиш і нічого не роблять це так. Але звернутись до нормального адвоката він теж за 500 грн працювати не будеЯ за пів ціни згодна те ж саме зробити що і захист.....Не юрист....![]()
А зачем Вам адвокат?Якщо бути чесними зараз найняти нормального адвоката теж не коштує 500 грн.. Це також велика сума.Одне звісно коли ти платиш і нічого не роблять це так. Але звернутись до нормального адвоката він теж за 500 грн працювати не буде
Так а що....принтер на столі,пошта через дорогу,зразок роздрукую,назви МФО впишу від кого...і все....година роботи -2500 в кармані...бізнес,..йопта...Довго я чекав хто це скаже)))
Вам адвокат сейчас не нужен. Только если в суд подадут - тогда понадобится.Якщо бути чесними зараз найняти нормального адвоката теж не коштує 500 грн.. Це також велика сума.Одне звісно коли ти платиш і нічого не роблять це так. Але звернутись до нормального адвоката він теж за 500 грн працювати не буде
Адвокати працюють коли є документи по судовій справі.Якщо бути чесними зараз найняти нормального адвоката теж не коштує 500 грн.. Це також велика сума.Одне звісно коли ти платиш і нічого не роблять це так. Але звернутись до нормального адвоката він теж за 500 грн працювати не буде
Вам адвокат потрібен якщо буде напис чи суд...ВСЕ...!!!!!!І у інших випадках чекайте пропозицію за тіло і платіть,якщо є чим....Якщо бути чесними зараз найняти нормального адвоката теж не коштує 500 грн.. Це також велика сума.Одне звісно коли ти платиш і нічого не роблять це так. Але звернутись до нормального адвоката він теж за 500 грн працювати не буде
А как же звонки?)Вам адвокат сейчас не нужен. Только если в суд подадут - тогда понадобится.
Не шукайте собі проблем. Зберіть нерви, чи що там у Вас є, до купи і потихеньку все вирішитьсяЯкщо бути чесними зараз найняти нормального адвоката теж не коштує 500 грн.. Це також велика сума.Одне звісно коли ти платиш і нічого не роблять це так. Але звернутись до нормального адвоката він теж за 500 грн працювати не буде
В даному випадку -звернення до захисту це заспокійливе ,що я ось звернулася,мені допоможуть...А от потім... почнеться найцікавіше..Звінки будуть по 300-500 в день,якщо МФО багато...Захист вимагатиме гроші за свою недороботу ...і все в кучу...А как же звонки?)
Адвокат же должен решить проблему звонков.
Блин, ну, капец, конечно.
Хотя, вот была бы вся эта система более совершенной, то и проще было бы. Можно было бы подать в суд первым. А так - вариантов немного. Сидеть, ждать, терпеть звонки, хамство, угрозы и т.д., а потом они подают в суд и тут нужно потрудиться, чтобы отбиться от них. Но терпеть звонки на протяжении года, а то и двух - ну, такое себе.
А другого решения пока нет
Я понимаю людей, которые ищут хоть какую-то помощь. Но Захист и им подобные шаражки как раз на этом и играют, типа, мы готовы Вам помочь. Будем не протяжении года с вас деньги тянуть. Но не уточняют, что помимо этого больше ничего не изменится. Звонить не перестанут. Предлагать адекватные условия не будут.
Дякую. Але сидишь думаешь приїдуть ще голову відірвуть. Я скільки років була клієнтом цих займів все було добре віддавала з відсотками. А тепер склалася дуже складна ситуація а вони не хочуть навіть розмовляти не то що ідти на якісь поступки. Брав віддай. За день мільйон звінків погро що мені що родичам. То і ведешся на всякю xepнюНе шукайте собі проблем. Зберіть нерви, чи що там у Вас є, до купи і потихеньку все вирішиться