АО Захист сможуть допомогти..??

В даному випадку -звернення до захисту це заспокійливе ,що я ось звернулася,мені допоможуть...А от потім... почнеться найцікавіше..Звінки будуть по 300-500 в день,якщо МФО багато...Захист вимагатиме гроші за свою недороботу ...і все в кучу...
Только новые проблемы и дополнительные растраты
Дякую. Але сидишь думаешь приїдуть ще голову відірвуть. Я скільки років була клієнтом цих займів все було добре віддавала з відсотками. А тепер склалася дуже складна ситуація а вони не хочуть навіть розмовляти не то що ідти на якісь поступки. Брав віддай. За день мільйон звінків погро що мені що родичам. То і ведешся на всякю xepню
Не приедут.
Брал - отдай? Та без вопросов. Брала 1000 и отдам 1000. Тут же никто не спорит.
А вот если брала 1000, а отдать надо 15000 - вот тут уже извините.

В даному випадку -звернення до захисту це заспокійливе ,що я ось звернулася,мені допоможуть...А от потім... почнеться найцікавіше..Звінки будуть по 300-500 в день,якщо МФО багато...Захист вимагатиме гроші за свою недороботу ...і все в кучу...
Так це як заспокійливе і якась як впевненість що ти не сама і в тебе є допомога. Дуже шкода що такі люди користуються людським становищем.
Дайте вгадаю, її звуть Анна?
Ні Лілія

Так це як заспокійливе і якась як впевненість що ти не сама і в тебе є допомога. Дуже шкода що такі люди користуються людським становищем.

Ні Лілія
Читайте форум, спілкуйтесь, питайте і все буде добре

Anneti, рекомендую создать дневник в разделе Щоденники та клуби , рассказать историю, почитать истории других людей. А там уже и время глядишь пройдет, и условия начнут предлагать нормальные. И закроете все свои долги

Доброго дня маю складну ситуацію с МФО набралася бо чоловіку потрібні були кошти, чоловік смився і залишив з боргами. Знайшла в інтернеті сайт АО Захист поїхала на консультацію приємна дівчинка зустріла все пояснила. Я підписала з ними договір сказали що все вирішують і допоможуть. Зараз пишуть в вб тримають зв'язок, телефонують. Тепер зайшла на сайт і в шоці я так розумію що домогти вони мені не зможуть???
Так, зможуть.
Звільнять вас від коштів. Які у вас залишились. Будуть за ваші кошти робити вигляд що вони щось роблять. Важливе.

Якщо бути чесними зараз найняти нормального адвоката теж не коштує 500 грн.. Це також велика сума.Одне звісно коли ти платиш і нічого не роблять це так. Але звернутись до нормального адвоката він теж за 500 грн працювати не буде
Адвокат потрібен лише тоді, коли до вас подано позов. А Захист бере кошти постійно, кожен місяць. При цьому не роблячи жодної роботи, яка може щось змінити у вашому фінансовому стані(в позитивному напрямку. Я не про витягнення коштів з вас)

Больше 200.000 тисяч с процетами
Почитайте цей розділ. Можливо вам буде простіше списати борги через процедуру банкрутства.
Це звісно буде не 3 платежа по 5000, але результат кращий...
Я б порадив на даний момент вам просто впасти на мороз (поставити програму блокування автоспаму), збирати кошти. Якщо почнуть судитись з вами - звертатись до адвокатів. А так - збирати кошти на банкрутство...
Якщо потрібно, можу більш детально проконсультувати, чи взагалі воно вам підійде... бо там безліч різних нюансів є...
Але перше питання - яка сума боргу тіла.
Бо відсотки можуть нарахувати з 1 тис до 50 відсотків

Почитайте цей розділ. Можливо вам буде простіше списати борги через процедуру банкрутства.
Я б порадив на даний момент вам просто впасти на мороз (поставити програму блокування автоспаму), збирати кошти. Якщо почнуть судитись з вами - звертатись до адвокатів. А так - збирати кошти на банкрутство...
Якщо потрібно, можу більш детально проконсультувати, чи взагалі воно вам підійде... бо там безліч різних нюансів є...
Бо відсотки можуть нарахувати з 1 тис до 50 відсотків
В мене займи в зяті більше 20 компаніях сумма тіла 180.000 тисяч десь приблизно..
Бо відсотки можуть нарахувати з 1 тис до 50 відсоткК
В мене тіло 180.000 тисяч за відсотки навіть страшно думати.. Я просто не знаю що роботи залишилася сама з двома дітьми ще і без роботи. Мені здається що за таку сумму точно голову відірвуть. Майна свого не маю забирати немає що

В мене займи в зяті більше 20 компаніях сумма тіла 180.000 тисяч десь приблизно..

В мене тіло 180.000 тисяч за відсотки навіть страшно думати.. Я просто не знаю що роботи залишилася сама з двома дітьми ще і без роботи. Мені здається що за таку сумму точно голову відірвуть. Майна свого не маю забирати немає що
Так як забрати немає чого. Чого переймаєтесь. Можете заявити себе банкрутом. Якщо грошей нема, чекати на вигідні пропозиції від мфо.

А як це зробити обьявити себе банкротом??
180 того не варті.

За Захист Вам написали.
За традицією пишу - я зроблю все за пів ціни. Все що зробив би захист (тобто нічого).

Інфа для роздумів - ао Захист це "адвокатське об'єднання". Є така штука як адвокатський запит. І для нього не треба Ваш підпис.
В той же час - чого Ви очікуєте від них за 5к в місяць?
Дзвінки вони не приберуть. На тіло не виведуть.

Сподіваюсь Ви їм грошей не дали. І не дасте.
Чарівної кнопки не існує.

Тоді навіть не варто переживати. Ніхто вам нічого відривати не буде. На дворі не 90-ті. Будуть телефонувати вам та рідним, погрожувати, але то все фігня. Он адмін форуму вже 5 років від банків та МФО никається... )))

Назад
Угорі