АО Захист сможуть допомогти..??

Тогда вам повезло, легко отделались)
Бегите от них как можно быстрее
Я зрозуміла дякую. Просто коли я зайшла сюди і побачила відгуки то я трішки прийшла в шок. В мене друг звернувся до них десь місяців 2 назад з таким же питанням вони йому відмовили сказали що він має дохід і є платіжно способний тобто допомогти вони йому не зможуть так як офіційно працює

Я зрозуміла дякую. Просто коли я зайшла сюди і побачила відгуки то я трішки прийшла в шок. В мене друг звернувся до них десь місяців 2 назад з таким же питанням вони йому відмовили сказали що він має дохід і є платіжно способний тобто допомогти вони йому не зможуть так як офіційно працює
Маячня якась з Вашими друзями і знайомими

Сказали 5000 тисяч на місяць

Я розумію що с табличкою вони не будуть ходити але такі філіали по всій країні я просто не могла подумати що це шахраї. Моя знайома мені порадила говорила що звернулась до них вони допомогли. Тепер якесь двояке мислення с цього поводу.
Я за пів ціни згодна те ж саме зробити що і захист.....Не юрист....🤷🤷🤷🤷

Я за пів ціни згодна те ж саме зробити що і захист.....Не юрист....🤷🤷🤷🤷
Якщо бути чесними зараз найняти нормального адвоката теж не коштує 500 грн.. Це також велика сума.Одне звісно коли ти платиш і нічого не роблять це так. Але звернутись до нормального адвоката він теж за 500 грн працювати не буде

Якщо бути чесними зараз найняти нормального адвоката теж не коштує 500 грн.. Це також велика сума.Одне звісно коли ти платиш і нічого не роблять це так. Але звернутись до нормального адвоката він теж за 500 грн працювати не буде
А зачем Вам адвокат?

Вам адвокат сейчас не нужен. Только если в суд подадут - тогда понадобится.

Адвокати працюють коли є документи по судовій справі.

Вам адвокат потрібен якщо буде напис чи суд...ВСЕ...!!!!!!І у інших випадках чекайте пропозицію за тіло і платіть,якщо є чим....

Вам адвокат сейчас не нужен. Только если в суд подадут - тогда понадобится.
А как же звонки?)
Адвокат же должен решить проблему звонков.
Блин, ну, капец, конечно.
Хотя, вот была бы вся эта система более совершенной, то и проще было бы. Можно было бы подать в суд первым. А так - вариантов немного. Сидеть, ждать, терпеть звонки, хамство, угрозы и т.д., а потом они подают в суд и тут нужно потрудиться, чтобы отбиться от них. Но терпеть звонки на протяжении года, а то и двух - ну, такое себе.
А другого решения пока нет🤷
Я понимаю людей, которые ищут хоть какую-то помощь. Но Захист и им подобные шаражки как раз на этом и играют, типа, мы готовы Вам помочь. Будем не протяжении года с вас деньги тянуть. Но не уточняют, что помимо этого больше ничего не изменится. Звонить не перестанут. Предлагать адекватные условия не будут.

Не шукайте собі проблем. Зберіть нерви, чи що там у Вас є, до купи і потихеньку все вирішиться

А как же звонки?)
Адвокат же должен решить проблему звонков.
Блин, ну, капец, конечно.
Хотя, вот была бы вся эта система более совершенной, то и проще было бы. Можно было бы подать в суд первым. А так - вариантов немного. Сидеть, ждать, терпеть звонки, хамство, угрозы и т.д., а потом они подают в суд и тут нужно потрудиться, чтобы отбиться от них. Но терпеть звонки на протяжении года, а то и двух - ну, такое себе.
А другого решения пока нет🤷
Я понимаю людей, которые ищут хоть какую-то помощь. Но Захист и им подобные шаражки как раз на этом и играют, типа, мы готовы Вам помочь. Будем не протяжении года с вас деньги тянуть. Но не уточняют, что помимо этого больше ничего не изменится. Звонить не перестанут. Предлагать адекватные условия не будут.
В даному випадку -звернення до захисту це заспокійливе ,що я ось звернулася,мені допоможуть...А от потім... почнеться найцікавіше..Звінки будуть по 300-500 в день,якщо МФО багато...Захист вимагатиме гроші за свою недороботу ...і все в кучу...

Не шукайте собі проблем. Зберіть нерви, чи що там у Вас є, до купи і потихеньку все вирішиться
Дякую. Але сидишь думаешь приїдуть ще голову відірвуть. Я скільки років була клієнтом цих займів все було добре віддавала з відсотками. А тепер склалася дуже складна ситуація а вони не хочуть навіть розмовляти не то що ідти на якісь поступки. Брав віддай. За день мільйон звінків погро що мені що родичам. То і ведешся на всякю xepню

Назад
Угорі